Η χουντα των συνδικαλησταρχων. Εδώ ΟΛΠ.! Εδώ ΟΛΠ! Σας μιλουν οι ελευθεροι αγωνιζομενοι ιδιοκτητες φορτηγων!!


.....Οι συνδικαλησταρχες και αυτοι που τους κινητοποιουν ( ριξτε μια ματια στο λιμανι να δητε ότι κάθε 2 μετρα υπαρχει αφισσα με το τοσο αξιαγαπητα σιδηρουργικα-γεωργικα συμβολα) γνωριζουν ότι δεν θα ριξει κανεις αυτή ή οποια άλλη κυβερνησι αφου εχουμε δημοκρατια και υπαρχει βουλη.
Όμως ο σκοπος τους είναι η η καταστροφη του «αστικου»κρατους, η εξαθλιωσις, η δυστυχια, ώστε κατά την φαντασια τους να αποτελεσουν "λυσι"!!!!
Κι ολα αυτα ενώ η κοινωνια μας ασχολειται με τις "ηρωικες" εξορμησεις απολιτιστων λαικιστων του θεαματος της αθλιοτητος και βεβαιως τα δικαιωματα των ευγενων οπισθιων των ομοφυλοφιλων.......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Η χουντα των συδικαλησταρχων
Η χουντα των συδικαλησταρχων
Εδώ ΟΛΠ.! Εδώ ΟΛΠ! Σας μιλουν οι ελευθεροι αγωνοζομενοι ιδιοκτητες φορτηγων!!


Λιγες ημερες πριν από τα χριστουγεννα και την χαριστικη βολη στην καταρρεουσα οικονομια διδουν οι οδικοι μεταφορεις, οι οποιοι απεφασισαν να συνεχισουν την αποχη από τις φορτοεκφορτωσεις. Μολονοτι στους εκβιασμους και την ομηρια τους ( που τους λενε «αγωνα») συμφωνως προς την ανακοινωσι του Πρεοεδρου του Εμπορικου συλλιγου Πειραιως, υπεχωρησαν οι θιγομενοι καλοπληρωττες των "υπηρεσιω των μεταφορεων. «Ο,τι ζήτησαν, τα δέχτηκε η διοίκηση του ΟΛΠ αλλά και ο εμπορικός κόσμος που απεδέχθη τη χρονοχρέωση και ενώ σήμερα (χθες) είχαν υποσχεθεί ότι θα επέστρεφαν στη δουλειά τους στις 4:30 το απόγευμα."Δηλωσε ο προεδρος του Εμπορικου συλλογου .

Εάν μάλιστα δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, ενδέχεται τα εμπορεύματα που προορίζονται για την εορταστική περίοδο να παραμείνουν εγκλωβισμένα μέσα στο λιμάνι, στο οποίο βρίσκονται περίπου 14.000 κουτιά. Θα είναι μάλιστα η δεύτερη φορά, τα τελευταία τρία χρόνια, που η αγορά θα έρθει σε αδιέξοδο την ίδια περίοδο, αφού ανάλογο ήταν το σκηνικό και το 2006. http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/11/15/1591897.htm


Είναι φανερο ότι προετοιμαζεται μια γενικοτερη απεργιακη κινητοποιησι με στοχο την αυτοκαταστροφη και το «αυτεμπαργκο».

Οι συνδικαλησταρχες και αυτοι που τους κινητοποιουν ( ριξτε μια ματια στο λιμανι να δητε ότι κάθε 2 μετρα υπαρχει αφισσα με το τοσο αξιαγαπητα σιδηρουργικα-γεωργικα συμβολα) γνωριζουν ότι δεν θα ριξει κανεις αυτή ή οποια άλλη κυβερνησι αφου εχουμε δημοκρατια και υπαρχει βουλη.
Όμως ο σκοπος τους είναι η η καταστροφη του «αστικου»κρατους, η εξαθλιωσις, η δυστυχια, ώστε κατά την φαντασια τους να αποτελεσουν "λυσι"!!!!

Κι ολα αυτα ενώ η κοινωνια μας ασχολειται με τις "ηρωικες" εξορμησεις απολιτιστων λαικιστων του θεαματος της αθλιοτητος και βεβαιως τα δικαιωματα των ευγενων οπισθιων των ομοφυλοφιλων.

Ελλας ΕΥΓΕ..

ΙΑΣΩΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντα παλιάνθρωποι και πάντα ξεπουλημένοι (για ίδιο όφελος) στα αριστερά κόμματα ήταν οι συνδικαλιστές του κόλου.
Το συνολικό όφελος της κοινωνίας δεν προσμερτάται πουθενά στις πράξεις τους.