Καραμανλής: Επιτέλους κύριε Παπανδρέου, άκουσα καί κάτι θετικό από εσάς καί το ΠΑΣΟΚ.

από ελεύθερο τύπο.
Ο Κ. Καραμανλής ο οποίος ζήτησε τη συμπαράσταση όλων των πολιτικών δυνάμεων και των πολιτών στην προσπάθεια της κυβέρνησης για ένα ισχυρό και ποιοτικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας, συμφώνησε στην ανάγκη επίσπευσης των προσλήψεων στο χώρο της Υγείας και υποδέχθηκε θετικά τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ σε σχετική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.
«Εάν φέρετε, διότι δεν φέρατε ποτέ, ένα νομοσχέδιο για να διευκολύνουμε τις προσλήψεις, εμείς να το στηρίξουμε. Αλλά βάλτε τα λεφτά για το ΕΣΥ» είπε ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Καραμανλή να κρατά ως μοναδικό θετικό (από την τοποθέτησή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ) τη δέσμευσή του «ότι θα μας συνδράμετε και θα μας βοηθήσετε να καταρτίσουμε νομοθετική ρύθμιση για την επίσπευση των προσλήψεων. Επιτέλους, άκουσα και κάτι θετικό».
Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο των προμηθειών που «αλλάζει ριζικά, με τον οριστικό τερματισμό του συστήματος που εισήγαγε το ΠΑΣΟΚ».
Σ.Σ. Αν δέν έγινε κάποιο λάθος , άν δέν το πάρουν πίσω, άν το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να σοβαρευτεί, αν αποφάσισε να αφήσει τούς λαικισμούς για να φανατίζει τούς οπαδούς του η είδηση είναι πολύ σημαντική. Θα πάψουμε κάποτε να είμαστε (πολιτική) Αφρική?

Σχόλια