Μια «Λαικια» Δημοκρατια…εν δρασει. Επιλεκτικη Μυωπια...Βουγκαμαρα και Κουφαμαρα.

Οι «φιλοι»της Δημοκρατιας, σπευδουν κάθε φορα να διευκρινισουν με την ολοστρογγυλη λογικη που διακρινει τους ντροπαλους εραστες του σταλινισμου, τα «θετικά» της «Λαικιας» ΔημοκρτΑΤΙΑς. Δηλαδη του ολοκληρωτικου συστηματος μιας τραγελαφικης και τρομοκρατικης γραφειοκρατιας που απομυζα τους δουλοπαροικους, ενώ υποτιθεται ότι κυβερνουν οι «Προλεταριοι»και η οποια απαξ «επικρατησει» καταργει τις εκλογες και τα αλλα κομματα.
Φαντασθειτε δε προλεταριους τον Κο Βενιζελο ή την Κα Κατσελη ή την Κα Παπαρηγα ( όμως ελαφρα αδυνατισμενους σε καθεστως λαικιας Δημοκρατιας) π.χ που ενδιφερονται για την προωθησι του σοσιαλισμου την Ελλαδα.
Ο λογος που αναφερουμε αυτά είναι για την ειδησι που περασε, ή μαλλον δεν περασε ουτε στα ψιλα των μεσων Αποβλακωσεως και αριστερων Αποψεων.......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
ι «φιλοι»της Δημοκρατιας, σπευδουν κάθε φορα να διευκρινισουν με την ολοστρογγυλη λογικη που διακρινει τους ντροπαλους εραστες του σταλινισμου, τα «θετικά» της «Λαικιας» ΔημοκρτΑΤΙΑς. Δηλαδη του ολοκληρωτικου συστηματος μιας τραγελαφικης και τρομοκρατικης γραφειοκρατιας που απομυζα τους δουλοπαροικους, ενώ υποτιθεται ότι κυβερνουν οι «Προλεταριοι»και η οποια απαξ «επικρατησει» καταργει τις εκλογες και τα αλλα κομματα.

Φαντασθειτε δε προλεταριους τον Κο Βενιζελο ή την Κα Κατσελη ή την Κα Παπαρηγα ( όμως ελαφρα αδυνατισμενους σε καθεστως λαικιας Δημοκρατιας) π.χ που ενδιφερονται για την προωθησι του σοσιαλισμου την Ελλαδα.

Ο λογος που αναφερουμε αυτά είναι για την ειδησι που περασε, ή μαλλον δεν περασε ουτε στα ψιλα των μεσων Αποβλακωσεως και αριστερων Αποψεων.

Ότι , όπως δηλωσε ο Προλεταριος κος Τσαβες, «η σοσιαλιστικη επανασταση δεν μπορει να καταλυθη» λογω των εκλογων που φερουν επικρατεστερο το ηγετικο στελεχος της αντιπολίτευσεως Μανουέλ Ροζάλες, ο οποίος διεκδικεί τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας -αυτόν του Μαρακαΐμπο- και ότι «θα στειλη τανκς στις πολεις οπου οι υποψηφιοι της κυβρνησης υποστουν ηττα..»

Αυτή εινα η «Λαικια » Δημοκρατια των Προλεταριων…Μονιμη διαρκης, ειρηνικη, Ανατικατασταστη ( κυριολεκτικως).

Μονο που τα τανκς εδώ είναι καλοδεχουμενα από τους προοδευτικους που κοσμουν το στερεωμα της Βαλακνοταλιμπανιας αλλα και από τα υπολοιπα κομματα που συμμετεχουν στον Λαικισμο και την Υποκρισια..

Να θυμισουμε στους οπαδους της επιλεκτικης ληθης οτι ο «Λαικος» ΣΤΡΑΤΟΣ της Βενεζουέλας στις 26/5 2007, κατέσχεσε τον εξοπλισμό του μοναδικου εναπομειναντος αντικαθεστωτικού τηλεοπτικού σταθμού, RCTV, κατέσχεσε τους αναμεταδότες του σταθμού, και αφηρεσε την άδεια λειτουργίας .Ενω τον αντικατεστησε μ' ένα κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο προαγει «το Πιστευω του Τσαβες»

Ζηλευετε ???????

ΙΑΣΩΝ