Δώστε μας Παπακωνσταντίνου, σάς δίνουμε Αγγέλου αλλά .... είναι δίκαιο;

απο ελεύθερο τύπο
Το μεγάλο… παζάρι ξεκινά από σήμερα στην Εξεταστική, με αντικείμενό του τα πολιτικά πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες από την ερχόμενη εβδομάδα.
Η μικρή παράταση στην κλήση των πολιτικών προσώπων – καθώς ο κατάλογος των αρχικών μαρτύρων ολοκληρώνεται σήμερα– δίνει αφορμή για έντονο παρασκήνιο και σενάρια περί… ανταλλαγής «αιχμαλώτων».
Τα ονόματα που έχουν τεθεί στο τραπέζι της… διαπραγμάτευσης αφορούν κυρίως τους Γιάννη Αγγέλου από τη μία και Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την άλλη.
Ο μεν διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού θεωρείται «αιχμάλωτος» από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις αναφορές σε «κεντρικό συντονισμό» και το ρόλο του Μαξίμου, ο δε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ θεωρείται «αιχμάλωτος» από τη Ν.Δ. για το περίφημο DVD και τη συνάντησή του με τον Θανάση Πάπιστα. Πληροφορίες λένε, πάντως, ότι κάποια από τα «μικρά» κόμματα δεν θα κάνουν… εκπτώσεις στον κατάλογο των μαρτύρων-πολιτικών προσώπων, αν και έχουν ήδη αρχίσει να «μαρκάρονται» στενά από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
Σίγουρη θεωρείται η κλήση των: Γιώργου Δρυ, Απόστολου Φωτιάδη, Πέτρου Δούκα, Ευάγγελου Μπασιάκου, Θόδωρου Ρουσόπουλου, Αλέκου Κοντού, Γιώργου Βουλγαράκη, Βασίλη Μαγγίνα, Σάββα Τσιτουρίδη και Κώστα Κιλτίδη.
Σε ό,τι αφορά τη σειρά εκτιμάται –ελέω πλειοψηφίας– ότι θα ακολουθηθεί η χρονολογική των πραγμάτων σειρά: δηλαδή, θα ξεκινήσουν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και θα ακολουθήσουν αυτοί της Ν.Δ.
Σ.Σ. Βέβαια κάποιοι λένε ότι η ανταλλαγή δέν είναι δίκαιη. Γιά τον έναν υπάρχουν στοιχεία μάρτυρες κλπ ενώ γιά τον άλλο φήμες καί διαδόσεις....

Σχόλια