ΠΑΣΟΚ καί Βγενόπουλος. Αυτό πού εντυπωσιάζει είναι ή (γιά μία ακόμα φορά) σταθερότητα θέσεων τού ΠΑΣΟΚ.


απο ελευθεροτυπία.
Προχθές ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος που είπε καλά λόγια για τον Γιώργο Παπανδρέου, συμφωνώντας με την πρόταση να παγώσουν για ένα χρόνο τα δάνεια των οικονομικά ασθενέστερων. Χθες ήταν η σειρά του ΠΑΣΟΚ να ανταποδώσει: «Ουδείς έχει αμφισβητήσει την τραπεζική επάρκεια του κ. Βγενόπουλου και βεβαίως ως τραπεζίτης, αλλά και ως πολίτης, δικαιούται να κάνει κριτική, να συμφωνεί ή να διαφωνεί», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Και προφανώς για να μην παρεξηγηθεί αυτός και το κόμμα του για το ξαφνικό και επικίνδυνο φλερτ με τον «πράσινο», αλλά μόνο στα ποδοσφαιρικά του αισθήματα τραπεζίτη, συμπλήρωσε: «Είναι γνωστόν ότι με τον κ. Βγενόπουλο μας χωρίζει μια ριζικά διαφορετική αντίληψη για τη σχέση ανάμεσα στην οικονομία και την πολιτική. Εξάλλου έχει καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ». Μια παρατήρηση μόνο με βάση αυτά που λέει τώρα το ΠΑΣΟΚ: Αφού ο κ. Βγενόπουλος έχει επάρκεια ως τραπεζίτης, τότε καλώς είχε πράξει για τα συμφέροντά του και στην υπόθεση της πώλησης του ΟΤΕ. Θυμίζουμε ότι τότε το ΠΑΣΟΚ είχε καταγγείλει την κυβέρνηση ότι είχε κάνει μαζί του μυστική συμφωνία, που του απέφερε πολλά κέρδη σε λίγες μόνο μέρες. Εξάλλου, λόγω εκείνων των καταγγελιών, ο τραπεζίτης κατέθεσε αγωγή κατά του Γιώργου Παπανδρέου.
Σ.Σ. Καλά σάν πολιτικοί. Σάν άνθρωποι δέν ντρέπονται? Πώς αντικρίζουν τούς φίλους τους?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα υπαρχει νοημων ανθρωπος που μπορει εστω και για ενα λεπτο να πιστεψει οτι ο Boy George εχει εστω και μια ιδεα που να τη στηριζει συνεχεια,
Πλεον δεν πρεπει να εντυπωσιαζομαστε απο τα πρασινα τρωκτικα και γουρουνια (αν και τα γουρουνια δεν κυλιουνται τοσο πολυ στην λασπη οσο οι πασοκοι και κυριως ο Κλουζω) αλλα να μην αφηνουμε να πεφτει τιποτα κατω
και να απανταμε σε καθε προκληση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φοβερός ο Γιωργάκης! Η τρικυμία στον εγκέφαλο τον βοήθησε να λύσει το πρόβλημα των δανειοληπτών με τίς τράπεζες! Αυτό έγινε πριν ή μετά την πτώση από το ποδήλατο;
Βρε Παπακωνσταντίνου παιδάκι μου που τις ξετρυπώνετε αυτές τις λύσεις, πρέπει να έχετε τρομερό οικονομικό επιτελείο.
Ποιός είναι σύμβουλος της Κατσέλη, ο Μπόμπ Σφουγγαράκης;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να πάρει στα σοβαρά το Γιωργάκη; Πχ. Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.
Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή, τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.
Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτά; Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς.
Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ. Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων.
Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.
ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.