Πρόσκληση σε σύσκεψη γιά τήν Κύπρο...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Κίνηση για το Ευρωπαϊκό Μέλλον της Κύπρου και οι συνεργαζόμενες με αυτό οργανώσεις και κινήματα
ΚΑΛΟΥΝ
Τα μέλη τους και κάθε ενεργό πολίτη που αγωνιά για το μέλλον της Κύπρου, σε Σύσκεψη Στο Κέντρο ΒΑΣΙΛΙΚΗ, στη Χοιροκοιτία
Στις 22 Νοεμβρίου 2008, στις 10.00 το πρωί
Συναγωνίστριες, Συναγωνιστές.
Η Σύσκεψη αυτή σηματοδοτεί νέους τρόπους επικοινωνίας, των οργανώσεων που αγωνίζονται για μια λύση του κυπριακού στη βάση Αρχών και του Διεθνούς Δικαίου, με τα μέλη τους και με τους Κύπριους πολίτες.
Στη Σύσκεψη αυτή δεν θα έλθουν οι πολίτες για να ακούσουν παθητικά τι έχουν οι οργανωτές να πουν, αλλά για να εκφέρουν τη δική τους γνώμη. Να συζητήσουν, να εισηγηθούν και να δώσουν τις δικές τους θέσεις, στη βάση των οποίων θα χαραχθεί η γραμμή αγώνα των πολιτών.
Αυτή η Σύσκεψη εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους μας, άλλα και με τους ενεργούς πολίτες. Θα λειτουργήσει ως δημοκρατικό βήμα, όπου οι πολίτες θα μπορούν να συμμετέχουν στα κοινά με τις δικές τους θέσεις και απόψεις.
Οι εξελίξεις είναι κρίσιμες και εμπνέουν ανησυχίες. Γι αυτό σας καλούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να χαράξουμε γραμμή αγώνα για την επιβίωσή μας στη γη που μας κληροδοτήσαν οι πρόγονοι μας για τέσσερις χιλιάδες χρόνια.
Σας περιμένουμε, να σας ακούσουμε, να αποφασίσουμε μαζί.
Βίας Λειβαδάς
Πρόεδρος, Κίνησης για το Ευρωπαϊκό Μέλλον της Κύπρου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22376046, 99609604, 99628227

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στις συζητήσεις για το μέλλον της Κύπρου να μην ξεχάσουν να καλέσουν και το Γιωργάκη και τη Ντόρα, που έλεγαν ναί στο σχέδιο Ανάν!