Δείτε τα ψέματα τού κ. Παπακωνσταντίνου μέσα από τίς επίσημες δηλώσεις τού ιδίου. Η κυβέρνηση επιμένει. Ποιό είναι τό ένοχο μυστικό;


απο τό briefing.
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω, βεβαίως, τις απαξιωτικές εκφράσεις με τις οποίες προσπάθησε ο κ. Παπακωνσταντίνου χθες να χαρακτηρίσει όσα συγκεκριμένα είπα σ` αυτόν εδώ το χώρο. Θα έλεγα μόνο ότι ο ίδιος έχει πολύ ανήφορο ακόμη να διανύσει, αν θέλει να δώσει απαντήσεις. Όταν διαβάσει κάποιος όσα είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου προχθές, στην ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους και όσα είπε χθες στα κανάλια που βγήκε, προκύπτει - -δεν θέλω να πω τη λέξη «ψέμα»- - μια προφανής αντίφαση, μια ανακολουθία. Συγκεκριμένα: Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο του Alter και μετά από ερώτηση του συναδέλφους σας Άκη Παυλόπουλου, ο οποίος τον ρώτησε «σας έφερε τα ονόματα ο Πάπιστας;», ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντά επί λέξει «Επαναλαμβανόμαστε. Σας είπα ότι ο κ. Πάπιστας δεν μου ανέφερε ονόματα. Το είπε και ο ίδιος ότι δεν ανέφερε ονόματα». Πάμε μια ημέρα πίσω, προχθές. Στην ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους ο κ. Παπακωνσταντίνου και της οποίας η απομαγνητοφώνηση έχει αναρτηθεί από εκείνη την ημέρα στον ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ. Ερωτάται από άλλο συνάδελφό σας και απαντά: «Ειλικρινώς σας λέω ότι όταν με επισκέφθηκε και μου εξήγησε» - -εννοεί τον Πάπιστα- - «την ιστορία αυτή, ούτε τα ονόματα που μου ανέφερε, ούτε η όλη υπόθεση, όπως μου την περιέγραψε…» και συνεχίζει. Συνεπώς, τότε, δύο ημέρες πριν, ανέφερε ότι του είπαν ονόματα. Πού είναι η αλήθεια; Τι να πιστέψει κανείς, όταν κάποιος λέει κάτι τη μια ημέρα και ξελέει την άλλη; Οι ερωτήσεις, λοιπόν, γι` αυτό το πελώριο ηθικό και πολιτικό θέμα, παραμένουν. Και ικανοποιητικές απαντήσεις δεν έχουν έρθει.

Δημοσιογράφος: Δεν έχει απαντήσει πειστικά ο κ. Πάπιστας επ` αυτού, που λέει στην ανακοίνωσή του ότι δεν ανέφερε ονόματα στον κ. Παπακωνσταντίνου; Άλλωστε, ο κ. Πάπιστας είναι αυτός που ουσιαστικά έβγαλε αναξιόπιστη τη μάρτυρα που ανέφερε το όνομα του Πρωθυπουργού. Και είναι και γνωστό ότι δεν ανήκει και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Εγώ αναφέρθηκα στον κ. Παπακωνσταντίνου.

Δημοσιογράφος: Ναι, αλλά ο κ. Πάπιστας ο ίδιος λέει ότι δεν είπε ονόματα στον κ. Παπακωνσταντίνου και ούτε ο κ. Παπακωνσταντίνου είδε το βίντεο.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου σε αυτό το οποίο λέω. Είναι λοιπόν πολλά τα κενά σε αυτή την περίεργη ιστορία, σε αυτό το κοινό ένοχο μυστικό, που δείχνει να μοιράζεται ο εκπρόσωπος του κ. Παπανδρέου με τον συντοπίτη του επιχειρηματία. Περιμένουμε τις απαντήσεις.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου έχει κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ που δεν έχει αντιδράσει ο Βενιζέλος στην κατάθεση της Σωτηροπούλου, ότι τον είχε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό.
Μήπως το "μυστικό" δεν ήταν μόνο του Παπακωνσταντίνου αλλά το ξέρανε ΟΛΟΙ στο πασόκ;
Εάν είναι έτσι ο Γιωργάκης εκτός από πνευματικά λειψός είναι και πολύ πολύ βρώμικος.