Καί άλλο μέλος τού ΠΑΣΟΚ -φέρεται- να είναι γνώστης ή ακόμα καί θεατής τών σκηνών τού εκβιασμού. Ούτε αυτός όμως τό είπε κάπου.....



.....Εκτός από δύο δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, γνώστης ή ακόμη και θεατής των σκηνών του εκβιαστικού βίντεο φέρεται να είναι -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και πρώην γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Κριθαρίδης. Υπάλληλος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Κριθαρίδης αναρριχήθηκε γρήγορα στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, κυρίως εξαιτίας των καλών του σχέσεων αρχικά με τον Ακη Τσοχατζόπουλο και στη συνέχεια με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μάλιστα, ως υπουργός Ανάπτυξης ο Ακης Τσοχατζόπουλος τον είχε διορίσει πρόεδρο της ΔΕΠΑ Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Κριθαρίδης φέρεται να ενημερώθηκε ή ακόμη και να είδε τις σκηνές του βίντεο όχι από τον κ. Πάπιστα αλλά από τον κ. Καραμπέρη. Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζουν το ενδεχόμενο οι δύο άντρες να γνωρίζονται μεταξύ τους, καθώς σύχναζε στα κέντρα του Μάρκου Καραμπέρη. Ο ΕΤ επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Κριθαρίδη. Χθες, όμως, απουσίαζε από το ΨΝΘ όπου εργάζεται και το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε απενεργοποιημένο.......
Σ.Σ. Φυσικά ότι ο κ. Βενιζέλος ήταν ενήμερος γιά την υπόθεση καί είχε όλο το φάκελο πρίν απο πολύ καιρό απο την κ. Σωτηροπούλου είναι δεδομένο. Τό έχει καταθέσει η ίδια.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Ο κύκλος των ανθρώπων που είδαν ή γνώριζαν για το επίμαχο βίντεο διευρύνεται, σύμφωνα με πληροφορίες.

Εκτός από δύο δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, γνώστης ή ακόμη και θεατής των σκηνών του εκβιαστικού βίντεο φέρεται να είναι -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και πρώην γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Κριθαρίδης. Υπάλληλος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Κριθαρίδης αναρριχήθηκε γρήγορα στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, κυρίως εξαιτίας των καλών του σχέσεων αρχικά με τον Ακη Τσοχατζόπουλο και στη συνέχεια με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μάλιστα, ως υπουργός Ανάπτυξης ο Ακης Τσοχατζόπουλος τον είχε διορίσει πρόεδρο της ΔΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κριθαρίδης φέρεται να ενημερώθηκε ή ακόμη και να είδε τις σκηνές του βίντεο όχι από τον κ. Πάπιστα αλλά από τον κ. Καραμπέρη. Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζουν το ενδεχόμενο οι δύο άντρες να γνωρίζονται μεταξύ τους, καθώς σύχναζε στα κέντρα του Μάρκου Καραμπέρη. Ο ΕΤ επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Κριθαρίδη. Χθες, όμως, απουσίαζε από το ΨΝΘ όπου εργάζεται και το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε απενεργοποιημένο.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Ευάγγελο Μαδεμλή θα καταθέσει ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Θεσσαλονίκη Στέφανος Διαμαντόπουλος, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, στα μέσα Ιουλίου 2007 συναντήθηκε δύο φορές με τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα. «Στη δεύτερη συνάντηση, η οποία έγινε στο γραφείο του επιχειρηματία στη Μίκρα, μου έδειξε σε φορητό υπολογιστή το βίντεο. Εκανε φυσικά τις… ‘‘συστάσεις’’, δηλαδή ποιος είναι ο δικηγόρος και ποιος ο Καραμπέρης», είπε στον ΕΤ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Πάπιστας του έδειξε το βίντεο γιατί ασκούσε σκληρή κριτική στην ανταλλαγή των οικοπέδων και απλά ήθελε να του δείξει ότι είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας, ο οποίος εκβιάζεται από το συνήγορο που είχε αναλάβει την εκπροσώπηση των ακτημόνων της Ραιδεστού. Ακολούθησε η προβολή του βίντεο, λίγες μέρες αργότερα, και στο δημοσιογράφο Κώστα Λασκαρέλια, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=62006
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να μην κουράζεστε εγώ δέχομαι ότι το dvd με τον εκβιασμό το είδαν 10 (όχι μόνο 2) Πασόκοι τους τελευταίους 3 μήνες.

Αλλάζει τίποτα με το σκάνδαλο της ανταλλαγής -με υπογραφές 2 υπουργών και τις ευλογίες (τουλάχιστον) του Μαξίμου- του νερού της λίμνης με τα φιλέτα της γής και τα οικόπεδα των αστέγων, που κατέληξαν σε κερδοσκόπους ιδιώτες;

Αλλάζει τίποτα ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπούμεραγκ για το Μπραβο-γκιόργκο η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.
Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!
ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Και αυτός ο παπάρας ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Όταν το μετανιώσει θα είναι πολύ αργά!