Καί άλλα στοιχεία γιά το ζεύγος Κουκουβίνου-Σωτηροπούλου. Διαβάστε γιά τί άλλο κατηγορούνται οι "αξιόπιστοι" μάρτυρες τής αντιπολίτευσης.


.....Την ημέρα που η 55χρονη Ελένη Βούκα και ο 29χρονος γιος της Γιώργος υπέβαλαν εγκλήσεις σε βάρος του ζεύγους, ο ΕΤ είχε τον… προφητικό τίτλο «Συμμορία εκβιαστών…». Στις εγκλήσεις που κατέθεσαν εναντίον τους και οι οποίες έχουν ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, αφού διενεργείται έρευνα, καταγράφουν το ιστορικό της υπόθεσης που παραπέμπει… σε σενάριο ταινίας.

Από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2008, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζονται στις εγκλήσεις, η δικηγόρος Τάνια Σωτηροπούλου και ο σύντροφός της, «προφασιζόμενοι ότι έχουν κατάλληλες γνωριμίες», ζήτησαν από τη συνταξιούχο Ελένη Βούκα και τον άνεργο γιο της το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ. Τους υποσχέθηκαν ότι εάν τους έδιναν τα λεφτά, τότε θα… φρόντιζαν να εκδοθεί στο όνομα του Γιώργου Βούκα άδεια λειτουργίας πρακτορείου ΟΠΑΠ....

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Νέα στοιχεία για την… πολυποίκιλη δράση του ζεύγους Κουκουβίνου - Σωτηροπούλου έρχονται στο φως.

«Εταιρία απάτης» καταγγέλλεται ότι είχαν στήσει στη Θεσσαλονίκη, αφού, όπως αποκαλύπτει ο ΕΤ, μόλις πριν από λίγες ημέρες πέρασαν το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της συμπρωτεύουσας δύο άτομα, τα οποία φέρονται ως θύματά τους. Τους κατηγόρησαν ότι τους απέσπασαν τμηματικά 7.000 ευρώ με την υπόσχεση ότι θα τους εξασφάλιζαν άδεια για λειτουργία πρακτορείου ΟΠΑΠ… λόγω των υψηλών γνωριμιών τους.

Την ημέρα που η 55χρονη Ελένη Βούκα και ο 29χρονος γιος της Γιώργος υπέβαλαν εγκλήσεις σε βάρος του ζεύγους, ο ΕΤ είχε τον… προφητικό τίτλο «Συμμορία εκβιαστών…». Στις εγκλήσεις που κατέθεσαν εναντίον τους και οι οποίες έχουν ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, αφού διενεργείται έρευνα, καταγράφουν το ιστορικό της υπόθεσης που παραπέμπει… σε σενάριο ταινίας.

Από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2008, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζονται στις εγκλήσεις, η δικηγόρος Τάνια Σωτηροπούλου και ο σύντροφός της, «προφασιζόμενοι ότι έχουν κατάλληλες γνωριμίες», ζήτησαν από τη συνταξιούχο Ελένη Βούκα και τον άνεργο γιο της το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ. Τους υποσχέθηκαν ότι εάν τους έδιναν τα λεφτά, τότε θα… φρόντιζαν να εκδοθεί στο όνομα του Γιώργου Βούκα άδεια λειτουργίας πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Μάλιστα, το ζεύγος, όπως αναφέρει το περιεχόμενο των εγκλήσεων, ισχυρίστηκε ότι ο 29χρονος θα μπορούσε να πάρει την άδεια λειτουργίας του πρακτορείου ΟΠΑΠ που έχει ο ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Τριγκώνης, το οποίο βρίσκεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, επί της οδού Πόντου 30, λόγω του ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και θέλει να τη δώσει.

Ετσι, μητέρα και γιος πείστηκαν…

«Με τον ανωτέρω τρόπο εξαπατώντας τους παθόντες», λέει το σχετικό έγγραφο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία η οποία σχηματίστηκε εις βάρος της Τάνιας Σωτηροπούλου και του Μιχάλη Κουκουβίνου, «κατάφεραν και απέσπασαν τμηματικά από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου 2008 ποσό συνολικού ύψους 7.000 ευρώ». Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησαν οι άνδρες του τμήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι «οι προαναφερόμενοι ισχυρισμοί των δραστών είναι αναληθείς». Δηλαδή η δικηγόρος και ο σύντροφός της όχι μόνο φέρονται ότι απέσπασαν παράνομα τα χρήματα από τα θύματά τους, αλλά και τους… άφησαν «στον άσο» αφού η πολυπόθητη άδεια για τη λειτουργία του πρακτορείου έμεινε «άπιαστο όνειρο». Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Η δικογραφία που εστάλη στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει τις κατηγορίες για «απάτη» και «παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων», με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=62379
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πράσινος βάλτος! Όμως ο κλέφτης και ο ψεύτης τον ΠΡΩΤΟ χρόνο χαίρονται! Σε λίγο που θα σφυρίζουν κλέφτικα και οι δυό τους στη φυλακή, θα τους κοπούν τα φτερά.
Αλήθεια το άλλο το πράσινο φυντανάκι η Μπουρμπούλια κυκλοφορεί ελεύθερη ή κάνει δίαιτα (ντεμέκ) στον Κορυδαλλό;