Μετρήσαμε τουλάχιστον 3 αναρτήσεις σε δημοφιλή blogs (με αντίστοιχα σχόλια) γιά την εξαφάνιση απο το Βήμα τού Βασίλη Χιώτη.

Κάνουν αναλύσεις, υποθέσεις και προχωράνε και σε κάποια πρώτα πολιτικά συμπεράσματα.
Γιατί δεν εγραψε σήμερα στο βήμα ο Χιώτης?
Τί σημαίνει αυτό? κλπ κλπ.

Ασχετο.
Οσοι θέλετε να διαβάσετε το (με αναλυτικό ρεπορτάζ) άρθρο του Βασίλη Χιώτη στο σημερινο βήμα είναι αυτό. http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15500&m=A22&aa=1
Εμείς το είχαμε βάλει απο χθές το απόγευματάκι κατά τίς 5.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ορύονται οι πρασινοφρουροί γιατί ΛΕΝΕ ότι δεν τους υποστηρίζει ΑΡΚΕΤΑ το Συγκρότημα Λαμπράκη. Καλά, απόφοιτοι του Πίκπα είναι όλοι;
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;
Ο Λαμπράκης είναι εκδότης δεν είναι κατασκευαστής σαν τον Μπόμπολα, ούτε ασφαλιστής σαν τον Κοντομηνά, τον νοιάζει όχι μονο το σήμερα αλλά και το αύριο και η υστεροφημία της επιχείρησής του.
Ακολουθώντας ο Λαμπράκης τον αχόρταγο το Μπόμπολα και τον υπόδικο Κοντομηνά, κατάλαβε ότι πάει να ξεφτιλιστεί και αυτός μαζί τους, γιαυτό ανέκρουσε πρύμναν.
Όσοι συνεχίζουν να πετάνε λάσπη νυχθημερόν, όπως γίνεται το τελευταίο τρίμηνο, απλά γίνονται ρεντίκολο στα μάτια του κόσμου (εκτός από τους φανατικούς πρασινοφρουρούς που έτσι και αλλιώς είναι τυφλοί).
Η διαφορά του Λαμπράκη από τους Μπομπολοκοντομηναίους είναι ότι ο Λαμπράκης είναι επιχειρηματίας με εκδοτικές ρίζες, δεν είναι περαστικός τυχοδιώκτης σαν το αφεντικό του πράσινου κόμματος, το Μπόμπολα.