11 πολιτικοί θα καταθέσουν στήν εξεταστική. "Ανταλλάχθηκαν" Παπακωνσταντίνου μέ Αγγέλου. Αλλο ένα βίντεο καί τό θέμα θα έκλεινε εντελώς.


απο το Εθνος.
Χθες αποφασίστηκε ο κατάλογος των έντεκα (11) πολιτικών προσώπων που θα κληθούν να καταθέσουν, μεταξύ των οποίων βρίσκονται νυν και πρώην υπουργοί της ΝΔ αλλά και οι δύο πρώην υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ Γ. Δρυς και Απ. Φωτιάδης, οι οποίοι μαζί με τον νυν υφυπουργό Οικονομικών Αντ. Μπέζα θα είναι οι πρώτοι που θα καταθέσουν το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας.
Η λίστα των πολιτικών προσώπων περιλαμβάνει ακόμη τους: Θ. Ρουσόπουλο, Π. Δούκα, Ευ. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό, Κ. Κιλτίδη, Σ. Τσιτουρίδη, Β. Μαγγίνα και Γ. Βουλγαράκη.
Την ίδια ώρα, η ΝΔ θέλει με κάθε τρόπο να αποφύγει την κατάθεση του Γ. Αγγέλου, παρά το γεγονός ότι έχει υποβληθεί επίσημο αίτημα από τον ΛΑΟΣ, ενώ και το ΠΑΣΟΚ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει να εξεταστεί ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού.
Επιπλέον, η ΝΔ απέρριψε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης. Στελέχη της ΝΔ «παζαρεύουν» στο παρασκήνιο την κλήτευση Αγγέλου, προειδοποιώντας ουσιαστικά ότι αν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να κληθεί και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, κάτι που ο ίδιος δεν έχει αρνηθεί.
Σ.Σ. Εγκυρότατοι παρατηρητές ισχυρίζονται , κάνοντας ασφαλώς φθηνό χιούμορ, ότι άν έβγαινε ένα ακόμα βίντεο σήμερα τα ΜΜΕ θα μίλαγαν μόνο για την Ολυμπιακάρα. Τό θέμα τού Ολυμπιακού είναι ούτως ή άλλως απείρως σοβαρότερο απο την σκευωρία τού Βατοπεδίου η οποία σύντομα θα καταλήξει να ασχολείται -καί άν- μόνο μέ την περίφημη Αζέλ. (προσέξτε ότι -σύμφωνα με το Εθνος -το πασόκ ΔΕΝ έχει υποβάλλει αίτημα για τον Αγγέλου).

Σχόλια