Εισαι νεα; Εισαι ομορφη; Αν εισαι και δουλευεις και στην Wall-Street ελα να φωτογραφηθεις για το PLAY BOY. (Δεν παμε καλα....)


Εκστρατεία για να βρει μοντέλα προκειμένου να ποζάρουν γυμνά στην έκδοση που προγραμματίζει για τον Φεβρουάριο του 2009 με τίτλο «Οι Γυναίκες της Wall Street», ξεκίνησε το περιοδικό PLAYBOY.........

.....Τα μοντέλα της έκδοσης του Φεβρουαρίου του 2009 πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μπορούν να αποδείξουν ότι είναι υπάλληλοι ή πρώην υπάλληλοι οικονομικών εταιρειών με το περιοδικό να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για γυναίκες- στελέχη με εμπειρία στις ανώτερες θέσεις των εταιρειών τους.

«Για παράδειγμα θα ήταν πιο ενδιαφέρον εάν είχαμε κάποια που να είναι οικονομική αναλύτρια», εξηγεί ο Κόουλ, ο οποίος εκφράζει την βεβαιότητα του οι ελκυστικές γυναίκες που δουλεύουν στη Wall Street ή σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες και εμπίπτουν στα κριτήρια, πρέπει να είναι «πολλές χιλιάδες».........

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
κστρατεία για να βρει μοντέλα προκειμένου να ποζάρουν γυμνά στην έκδοση που προγραμματίζει για τον Φεβρουάριο του 2009 με τίτλο «Οι Γυναίκες της Wall Street», ξεκίνησε το περιοδικό PLAYBOY.

«Όταν τα νέα είναι άσχημα, τότε αυτή ίσως είναι μία ευκαιρία να κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελάσουν, με κάτι που δίνει διαφορετική εικόνα σε αυτά», είπε ο επικεφαλής των φωτογράφων του περιοδικού, Γκάρι Κόουλ.

Τα μοντέλα της έκδοσης του Φεβρουαρίου του 2009 πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μπορούν να αποδείξουν ότι είναι υπάλληλοι ή πρώην υπάλληλοι οικονομικών εταιρειών με το περιοδικό να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για γυναίκες- στελέχη με εμπειρία στις ανώτερες θέσεις των εταιρειών τους.

«Για παράδειγμα θα ήταν πιο ενδιαφέρον εάν είχαμε κάποια που να είναι οικονομική αναλύτρια», εξηγεί ο Κόουλ, ο οποίος εκφράζει την βεβαιότητα του οι ελκυστικές γυναίκες που δουλεύουν στη Wall Street ή σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες και εμπίπτουν στα κριτήρια, πρέπει να είναι «πολλές χιλιάδες».

Το περιοδικό θα επιλέξει περίπου 20 γυναίκες, η αποζημίωση των οποίων για τη φωτογράφηση θα εξαρτηθεί μόνο εν μέρει και από την προσφορά που θα έχει.

«Αν προσφέρεις 500, ή 1000 ή 2000 δολάρια, δεν θα αλλάξεις τη γνώμη που έχει κάποιος και εμείς το κάνουμε αυτό, επειδή θέλουμε την ευκαιρία και την εμπειρία του να το κάνουμε», λέει ο Κόουλ, οποίος διευκρίνισε ότι το PLAYBOY, γνωστό για την προβολή γυμνών φωτογραφιών και τα μαθήματα για το πώς ζει μια κάτοικος πόλης την «εργένικη ζωή μιας γυναίκας που φορά ψηλά τακούνια», αποφάσισε τη συγκεκριμένη έκδοση στην έναρξη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η οποία εξανέμισε περιουσίες και δημιούργησε την εικόνα της Wall Street που παραπαίει.

Τόσο το PLAYBOY όσο και η σελίδα του στο διαδίκτυο, το PLAYBOY.COM έχουν ασχοληθεί συχνά με ειδικά θέματα, όπως «Τα κορίτσια του Κήπου των Ελαιών», ή «Οι γυναίκες στην αποθήκη του σπιτιού», αλλά και στο παρελθόν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και για θέματα που είχαν απασχολήσει την επιχειρηματική κοινότητα.

Συγκεκριμένα είχαν παρουσιάσει τις εκδόσεις «Γυναίκες της Enron» και «Γυναίκες της Worldcom» μετά από την κατάρρευση των δύο εταιρειών ενώ πριν από 20 χρόνια το περιοδικό είχε επίσης κάνει μία ειδική έκδοση για τις «Γυναίκες της wall Street».

Το περιοδικό δέχεται αιτήσεις για φωτογράφηση για την έκδοση του Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.playboy.com/wallstreet.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ο χρήστης molemou είπε…
tin kalispera mou