Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» οι εισαγγελικές αρχές θα ζητήσουν την άρση της ασυλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

απο αντ1.
.......Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» εισαγγελικές αρχές θα ζητήσουν την άρση της ασυλίας του βουλευτή για απάτη σε βάρος των οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από παράνομες επιδοτήσεις του Γ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης σε εταιρεία, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οποίας ήταν ο ίδιος.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα οικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζημιώθηκαν κατά 150.000 ευρώ.......
ολο το αρθρο στο πρώτο σχόλιο (πατήστε εδώ)

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση με τα τιμολόγια της Siemens, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» εισαγγελικές αρχές θα ζητήσουν την άρση της ασυλίας του βουλευτή για απάτη σε βάρος των οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από παράνομες επιδοτήσεις του Γ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης σε εταιρεία, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οποίας ήταν ο ίδιος.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα οικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζημιώθηκαν κατά 150.000 ευρώ.

Η εφημερίδα γράφει πως την περίοδο 2001-2003, όταν ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν βουλευτής, κατείχε τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου σε Α.Ε. και μέσα από κοινοτικά προγράμματα έλαβε οικονομική ενίσχυση για την υποστήριξη προγράμματος με θερμοκοιτίδες. Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά από έλεγχο, η εν λόγω εταιρεία υπέδειξε προς ένταξη στο ίδιο πρόγραμμα και άλλες εταιρείες, εκ των οποίων καμία δεν πληρούσε τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στον ΑΝΤ1 κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής έδρασε για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είναι εντελώς παράλογο να θέλει να συνεργαστεί με μη αξιόπιστες εταιρείες.

Η χρηματοδότηση έγινε μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης, ωστόσο, όταν έγινε γνωστό, συνεχίζει το δημοσίευμα, ότι υπήρξαν παράνομες ενέργειες, το ΥΠΑΝ ανακάλεσε τις χρηματοδοτήσεις, αξιώνοντας από την εταιρεία το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο και επέστρεψεhttp://www.ant1online.gr/Politics/General/Pages/200810/62824ec7-a085-46a6-abcf-0d0554ae7cd7.aspx
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βλακείες φιλαράκο. Περί εσωκομματικών μαχαιρωμάτων πρόκειται. Ο Κυριάκος είναι γαμώ τα παιδιά. Διάβασε την ανακοίνωση του στο http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_8576.html.
και θα καταλάβεις.
Έλυσε το Υπουργείο Ανάπτυξης την ακρίβεια και ασχολείται και με τα εσωκομματικά μαχαιρώματα τώρα. Τι να πεις;