Ποιον κοροιδευουμε?

Η σημερινη απεργια, αν θελουμε να ειμαστε επιεικως ειλικρινεις, ηταν μια ακομη απεργια ανευ συγκεκριμενων αιτηματων..........

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Η σημερινη απεργια, αν θελουμε να ειμαστε επιεικως ειλικρινεις, ηταν μια ακομη απεργια ανευ συγκεκριμενων αιτηματων.

Ασκησις κινητοποιησως του ΠΑΜΕ, με πενιχρα αποτελεσματα ισως. Επιβεβαιωσις των συνδικαλισταρχων ότι υπαρχουν ( κατά το ασμα του Καζαντζιδη,.. "υπαρχω κι οσο υπαρχεις θα υπαρχω.. Σκλαβα( κυριολεκτικως) τη ζωη σου θα'χω..") Ναι.

Βημα για να φανουν τα «παιδια» των εξαρχειων ΝΑΙ.



Αλλα όχι απεργια για να επιτευχθη κατι ή να καλλιτερευση η ζωή μας..Βρε παιδια,πως να το πω , χωρις να σας στενοχωρησω, τους φιλους μου να καλουσα σε συγκεντρωσι περισσοτεροι θα μαζευομαστε....



Διοτι τα θεματα προς «επιλυσιν» της σημερινης «γενικιας» απεργιας ησαν η οικονομικη κρισις, τα χαμηλα εισοδηματα, το ασφαλιστικο. Το φορολογικο και αλλα παρεμφερη..



Όμως τι να πιστευσουμε? Οτι θα ηττηθη η οικονομικη κρισι με την απεργια των κρατικοδιαιτων? Θα ευρεθουν τα χρηματα για να διπλασιασθουν οι μισθοι τους χωρις να υποδιπλασιασθη το πληθος τους ? Θα καταργηθουν οι νομοι του κρατους, επειδη μερικοι εκατονταδες συγκεντρωθησαν στο συνταγμα και αλλοι τοσοι στην πλατεια Κοτζια με ντουντουκες , ταμ ταμ και αλλα ωραια πολυχρωμα πανω..



Ελεος!!! Αδελφοι Ελεος!!

Τοτε τι τα εχουμε τα κομματα, το ΚΚ ΤΣΑ, τον Τσιριζα,τους βουλευτες, τους νομοθετες, τις εκλογες, κάθε τοσο για ψιλλου πηδημα.Να τα καταργησουμε όλα αυτά να μην τους πληρωνουμε κι ολας.

Και αντι τουτων να μαζευονται οι απεργοι, ετσι μερικες εκατονταδες οπως σημερα, να σταματανε την συγκοινωνια, να τραγουδανε και κανενα Θοδωρακη ( αξιον εστι με στιχους Ελυτη είναι τελειο σε χορωδιακη εκτελεσι) και θα λυνονται τα προβληματα ως δια μαγειας..Οπως λυθησαν σημερα..



Ομως να διευκρινισουμε οτι ουδεις εργοστασιαρχης ( απο οσους ακομη ηρωικως παραμενει στην Βαλκανοταλιμπανια) εστενοχωρηθην.Διοτι οι ιδιωτικες επιχειρησεις «συντροφοι» λειτουργησαν. Αυτο που καταφεραν οι συνδικαλισταρχες , ηταν, ακομη μια φορα, να ταλαιπωρησουν τους εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα. Διοτι οι υπαλληλοι ταλαιπωρηθησαν, αυτοι ξοδευθησαν περισσοτερο για να πανε στην εργασια τους και την δικη τους οργη κερδισαν επαξιως οι απεργοι και οι συνδικαλισταρχες. Αυτο εξ αλλου ηταν το κερδος ολων.Η Εθνικη Ζημια. Η μη λειτουργια ενος κρατους με προχωρημενο παρκινσον, εξελιγμενο κομμουνιστικο αλτασχαιμερ και καρδιακη ανεπαρκεια.Και βεβαιως η ταλαιπωρια των εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα, που προτιμησαν να εργασθουν παρα να σουλατσαρουν στην Ηλιολουστη Αθηνα σημερα.



Ας μας πουν αυριο οι συντροφοι στα Μεσα Ενημερωσεως Αριστερων αποψεων επι συνολου δημοσιων υπαλληλων που εκπροσωπουν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, και ολοι οι συνδιαλισταρχικοι φορεις , ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ και ποιο το ποσοστο των απεργων επι του συνολου των μελών τους. Ουτε 2% .

Ή τι ζημιες υπεστη η Αθηνα απο τους ειρηνικους βανδαλους, και τελος παντων ποσα και ποια προβληματα ΕΛΥΣΕ Η Γενικια ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ...



ΙΑΣΩΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πτώχευσε η πράσινη Altec αλλά τσιμουδιά στα κανάλια και τα blogs! Δεκάδες χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις έχασαν τα λεφτά τους αλλά νεκροταφείο στις τηλεοράσεις.
Το "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-Mega, του Κυριακο-Αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός του και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ κ. Αθανασούλης.
Είδες ενημέρωση;
Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.