Ο Ρουσόπουλος θα μιλήσει για όλα. Πάνω απο όλα τον ενόχλησε το κυνήγι τών παπαράτσι στα παιδιά του....

απο ελεύθερο τύπο.
Ο υπουργός Επικρατείας θεωρεί ότι η εναντίον του επίθεση από ορισμένα κέντρα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σχεδιάζει να αξιοποιήσει το βήμα της Βουλής προκειμένου να δώσει απαντήσεις, τόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση όσο και στους εσωκομματικούς επικριτές του για τους χειρισμούς στο θέμα του Βατοπαιδίου.........
...............Το κυνήγι των «παπαράτσι» στα παιδιά του τον έχει ενοχλήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ενώ προβληματίζεται κατά καιρούς και από την παντελή απουσία αλληλεγγύης στο εσωτερικό της Ν.Δ..............
.........Ο υπουργός Επικρατείας θεωρεί υποκρισία το να δέχεται επίθεση επειδή είχε πνευματικό (κάτι που θεωρείται must για τους περισσότερους Ελληνες) και λέει παντού πως ούτε κατηύθυνε κανέναν κρατικό λειτουργό από το παρασκήνιο ούτε υπέγραψε κάποια παράνομη πράξη.
Θα επικαλεστεί επίσης παλαιότερα δημοσιεύματα για επαφές του Εφραίμ με υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επισκέπτονταν το Αγιον Ορος, για να διερωτηθεί τι διαφορετικό έκανε.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Ετοιμάζει αντεπίθεση από το βήμα της Βουλής
Δευτέρα, 20.10.08


Με την προετοιμασία της ομιλίας του για τις συνεδριάσεις της προσεχούς Τετάρτης και της προσεχούς Παρασκευής στη Βουλή ασχολείται ο υπουργός Επικρατείας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Ο υπουργός Επικρατείας θεωρεί ότι η εναντίον του επίθεση από ορισμένα κέντρα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σχεδιάζει να αξιοποιήσει το βήμα της Βουλής προκειμένου να δώσει απαντήσεις, τόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση όσο και στους εσωκομματικούς επικριτές του για τους χειρισμούς στο θέμα του Βατοπαιδίου.

Ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του μελετούν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να διερευνηθεί «η ενδεχόμενη ευθύνη του ως ηθικού αυτουργού στη διάπραξη του εγκλήματος της απιστίας του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος». Ο υπουργός Επικρατείας γνωρίζει ότι τα μέτωπα που είχε στο παρελθόν ή έχει ανοικτά είναι αρκετά (Βατοπαίδι, Κοντομηνάς, εσωκομματικά, επιθέσεις στη σύζυγό του, επιθέσεις για τα περιουσιακά του στοιχεία κ.ά.) και δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την αποστολή που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός. Δεν παύει, όμως, να υπογραμμίζει ότι ποτέ πολιτικός δεν χρησιμοποιήθηκε τόσο πολύ ως «σάκος του μποξ» όσο ο ίδιος και ότι ποτέ στο παρελθόν, από τη Μεταπολίτευση και μετά, δεν κυνηγήθηκε πολιτικός όσο στην περίπτωσή του.
Ενοχλημένος

Το κυνήγι των «παπαράτσι» στα παιδιά του τον έχει ενοχλήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ενώ προβληματίζεται κατά καιρούς και από την παντελή απουσία αλληλεγγύης στο εσωτερικό της Ν.Δ. Οπως φαίνεται, πλησιάζει η ώρα για να μιλήσει.

Αυτό θα είχε ήδη συμβεί αν είχε αποφασίσει να μιλήσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ., όπου πήγε έχοντας έτοιμη ομιλία στην τσέπη του. Μια ομιλία που θα εκφωνούσε αν κάποιος έκανε ονομαστική αναφορά στο πρόσωπό του. Μια ομιλία που θα τη διαπερνούσε η λογική «δεν προσγειώθηκα στην πολιτική από το πουθενά για να πλουτίσω. Ημουν ένας από τους πιο καλοπληρωμένους».

Για λόγους που μόνον ο ίδιος γνωρίζει, δεν επέλεξε να μιλήσει σε εκείνη τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Τώρα ετοιμάζεται για το βήμα της Βουλής, το οποίο πάντοτε προσφέρεται για μεγάλες κινήσεις.

Ο πρωθυπουργός τον στηρίζει και το περνά και στους συνομιλητές του την τελευταία εβδομάδα, επαναλαμβάνοντάς τους το κλασικό «μίλα και με τον Θόδωρο».

Ο υπουργός Επικρατείας θεωρεί υποκρισία το να δέχεται επίθεση επειδή είχε πνευματικό (κάτι που θεωρείται must για τους περισσότερους Ελληνες) και λέει παντού πως ούτε κατηύθυνε κανέναν κρατικό λειτουργό από το παρασκήνιο ούτε υπέγραψε κάποια παράνομη πράξη.

Θα επικαλεστεί επίσης παλαιότερα δημοσιεύματα για επαφές του Εφραίμ με υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επισκέπτονταν το Αγιον Ορος, για να διερωτηθεί τι διαφορετικό έκανε.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=56811
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τόσα τρεχάματα πού να βρει καιρό να διαβάσει για να πάρει και το δίπλωμα του ο ...."ακριβοπληρωμένος"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Κύρτσος του Κοντομηνά πρέπει τελικά να είναι ο πιό κομπλεξικός άνθρωπος της τηλεόρασης. Προσπαθεί να κάνει τον αριστερό - ντουέτο με τον πρώην κομμουνιστή Βερύκιο - για το μεροκάματο από τον Interamericano αλλά δεν του βγαίνει, γιαυτό τσιρίζει υστερικά και οι απόψεις του δεν έχουν καμμία συνοχή.
Μιλάμε για ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.