Τον Αγγέλου "δίνει" ο Χατζηνικολάου απο το ραδιόφωνό του....

Τον Αγγέλου κατονομάζει σαν τον άνθρωπο που έκανε τα τηλεφωνήματα για να γίνουν οι ανταλλαγές με την Μονή Βατοπεδίου ο Χατζηνικολάου.
Το έκανε πρίν απο λίγο απο το ραδιόφωνό του...
Ο Ρουσόπουλος δεν έκανε αυτά που τον κατηγορούν...
Αναφέρει και το όνομα του Γκράτσιου (ΚΕΔ) ...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΝΩΣΤΟΣ ,ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠ ΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ < ΤΟ ΠΙΑΤΠ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΣ ΔΕΝΤΟ ΣΠΑΣ>ΝΕΑΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Χατζηαβάτης είναι ο μεγαλύτερος τσάτσος των νταβατζήδων.Περιμένω να δω τι θα γράψει για τον Μπόμπολα στο πρώτο φύλλο της νέας εφημερίδας του (αν γράψει κιόλας).
Και εαν κι εφόσον κάνει καταπληκτικό ρεπορτάζ για τις εργολαβίες στην Ελλάδα,γιατι δεν το έκανε τόσα χρόνια???...Ας ανοίξει τον φάκελλο "Αττική Οδός" τώρα,αν είναι μάγκας.Άπατη θα πάει η εφημερίδα του και θα το ρίξει στις κληρώσεις όπως στο Real.
Το κενό σήμερα υπάρχει στον κεντροδεξιό τύπο αλλα με Χατζατζάρη και την Αστραχανόφατσα τον Παπατζον ,ευχαριστώ δεν θα πάρουμε.

Υ.Γ. Είθισται ο λαός σήμερα όπου ακούει δημοσιογράφο να λέει "πήρα δάνειο" να καταλαβαίνει ο,τι υπάρχει πρόβλημα ξεπλύματος μαύρου χρήματος