Αlco: Η εταιρεια που εκανε τη δημοσκοπηση και για το Πρωτο Θεμα και εδινε το ΠΑΣΟΚ πρωτο και το 2005.

Βεβαια αυτο δεν σημαινει απαραιτητα κατι.
Τα νουμερα ειναι νουμερα.
Και ο ιδιος ο Παναγοπουλος (νομιζω) ειπε οτι για να εχει πολιτικο αποτελεσμα ενα δεδομενο πρεπει να το δουμε απαραλαχτο για πολλους μηνες....
Για εντυπωσεις μιλαμε βεβαια...
Που θα φερουν την επομενη δημοσκοπηση.
Που θα κανει εντυπωση...
Και θα φερει την επομενη..
κλπ κλπ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΑΙ
λαικό δημώδες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από πρόσφατο σημείωμα τού πρωτοπρεσβύτερου π. Δ. Τάτση στον «Ορθόδοξο Τύπο» (8-8-08) αντιγράφουμε:

«(...) Η είδηση ότι ένας μητροπολίτης οδηγήθηκε στη φυλακή είναι συγκλονιστική! Βέβαια, όλοι γνώριζαν απ’ την τηλεόραση και τις εφημερίδες τα έργα και τις ήμερες του συγκεκριμένου μητροπολίτη και ζητούσαν την τιμωρία του. Αλλά δεν φαντάζονταν κι εγκλεισμό του στη φυλακή!

Το γεγονός αυτό επίσης αποκαλύπτει το τι συμβαίνει στη Διοίκηση της Εκκλησίας. Ευτυχώς που υπάρχουν τα πολιτικά δικαστήρια και τιμωρούν τους ανάξιους κληρικούς! Σ’ εκείνους που ασχολούνται με τα εκκλησιαστικά, η ποικίλη αμαρτωλή δραστηριότητα τού καταδικασθέντος μητροπολίτη δεν ήταν άγνωστη.

Γνώριζαν τον άνθρωπο και προτού να γίνει επίσκοπος. Ιδιαίτερη σχέση μαζί του είχε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην εκλογή του ως μητροπολίτου Ζακύνθου και στη συνέχεια στην μετάθεση του στην Αττική με την κατάπτυστη πλαστογράφηση των ψηφοδελτίων, την οποία είχε κάνει ο ίδιος. (...)

Μετά την κατακραυγή του λαού για τον μητροπολίτη Αττικής και τον πανελλήνιο σκανδαλισμό, βρέθηκαν συνοδικοί μητροπολίτες, οι οποίοι υποστήριζαν τον άγιο Αττικής και ζητούσαν απ' τον τοποτηρητή της μητροπόλεως να του επιτρέπει να λειτουργεί και να κηρύττει στους ναούς, σαν να μη είχε συμβεί τίποτα. (...)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ανίατη βλακεία των φανατικών πασόκων δεν τους αφήνει να δούν το πιο απλό πράγμα του κόσμου!
Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ΜΑΙΜΟΥ (που ξεκάθαρα ΕΙΝΑΙ), ποιόν λέτε ότι ψηφίζουν το 20% των Ελλήνων που (κάτω από την πρωτοφανή επίθεση όλων των καναλαρχών στον Καραμανλή) ΔΗΛΩΝΟΥΝ αναποφάσιστοι;
Ποιος έχει ΚΙΝΗΤΡΟ να πεί ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, εάν ο Νεοδημοκράτης σκόπευε να ψηφίσει πασόκ θα έλεγε δεν έχω αποφασίσει;
Πράσινα παιδάκια, μην ανεβάζετε άδικα τις ελπίδες σας, με αυτόν το πανύβλακα αρχηγό ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.
Αλλάξτε τον αλλιώς πάλι θα αναρωτιέστε γιατί χάσατε στις επόμενες εκλογές.