Kαλα το ΠΑΣΟΚ ειναι ανικανο και δεν ξερει να επιλεγει θεματα αντιπολιτευσης. Περα απο αυτο γενικοτερα ηθικο θεμα υπαρχει στη ΝΔ;

Γραφει μεταξυ αλλων ο Παπαχελας.
....Στη Ν.Δ. πάλι το πρόβλημα είναι μια ομάδα πολιτικών, η οποία βγήκε από τα αμφιθέατρα, έμαθε να επιβιώνει στην αντιπολίτευση σε καφέ και με παράπλευρες μπίζνες και τώρα που πήρε την εξουσία αποφάσισε απλά να περνάει καλά.
Κανονικά θα έπρεπε να μαζεύουν όλους τους υποψήφιους βουλευτές ή υπουργούς σε ένα μεγάλο δωμάτιο που θα είχε δύο μεγάλες πινακίδες με βέλη, η μία θα γράφει «από εδώ για το πάρτι» η άλλη «από εδώ για την πολιτική».
Οποιος θέλει να κάνει χαβαλέ, να ξεφαντώνει, να βγάζει λεφτά και να κάνει κοσμικές γνωριμίες ας ακολουθήσει το δρόμο για το πάρτι. Οποιος πάλι καταλαβαίνει ότι η πολιτική απαιτεί ορισμένα στοιχειώδη στο πώς φέρεται ας πάρει τον άλλο δρόμο.
Πάρτι/μπίζνες και πολιτική δεν πάνε μαζί... όπως προφανώς δείχνει ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο αρχηγός της κυβερνητικής παράταξης.
Εδώ που έχουμε φτάσει όμως δεν αρκεί αυτό, χρειάζεται μηδενική ανοχή στα φαινόμενα του πολιτικού νεοπλουτισμού και νέο αίμα σε ένα σύστημα που σαπίζει στα αδιέξοδά του.
----------------------------------------
Απλα πραματα.
Ο απλος κοσμος του ΠΑΣΟΚ εφυγε απο το ΠΑΣΟΚ επειδη ειδε καποια φαινομενα...
Οποιοι θελουν να μοιασουν στα ΠΑΣΟΚικα στελεχη να πανε στο ΠΑΣΟΚ.
Να πανε οπου θελουν.
Αλλα να σηκωθουν να φυγουν απο την ΝΔ.
Ακομα καλυτερα?
Να σηκωθουν να φυγουν απο την πολιτικη.
Δεν χρωσταει τιποτα ο απλος κοσμος ειτε ψηφιζει ΝΔ ειτε (εδω που τα λεμε) ΠΑΣΟΚ που οι απλοι ΠΑΣΟΚοι ειναι τρελαμενοι οι ανθρωποι με αυτα που κανει το κομμα τους και με αυτα που εκανε παλιοτερα...

Σχόλια