H ομαδα Καραμανλη θα νικηθει απο τα ΜΜΕ;

Το ερωτημα δεν εχει ευκολη απαντηση βεβαια.
Παντως τα πραματα δεν ειναι ευκολα.
Ολα τα χτυπηματα ειναι κατω απο τη μεση.
Δεν εχει νοημα να πουμε πως και τι.
Πανω κατω ο κοσμος καταλαβαινει...
Αυτοι που τα κανουν δειχνουν να μη φοβουνται αντιποινα.
Αν συμβει αυτο η χωρα θα γυρισει πολλα χρονια πισω...
Παντως το παιγνιδι δεν εχει τελειωσει ακομα.
Υπαρχουν δυο τρεις επιλογες για την ομαδα Καραμανλη...
Απο ενα σημειο βεβαια και περα για να κρινει κανεις ποια ειναι η καλυτερη πρεπει να εχει και καποια δεδομενα που αυτη τη στιγμη λιγοι τα εχουν .

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πυθια εχεις γινει...

Αλλά το γαρ πολυ της θλιψεως κτλ κτλ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιά ομάδα Καραμανλή, μόνος του είναι ο άνθρωπος. Εάν ο Ρουσόπουλος ήταν καλός στην επικοινωνία θα έβγαινε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στα κανάλια (τουλάχιστον στην ΕΡΤ που μπορεί) να εξηγεί πόσο απαραίτητες είναι οι μεταρρυθμίσεις και γιατί είναι αναπόφευκτες στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Λουφάζει ο αριστερός πονηρούλης Θοδωράκος διότι δεν του έχει εξηγήσει ο Καραμανλής ότι υπουργό δεν σε κάνει η καρέκλα αλλά η σκληρή δουλειά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγάλη ξεφτίλα οι ειδήσεις στον ΑΝΤ-1. Ο Εισαγγελάτος θυμάται τον παλιό κακό εαυτό του, στάζοντας χολή και εμπάθεια για τη Ν.Δ., να δικαιολογήσει το μπόνους του Κυριακού θέλει ο άνθρωπος.
Εάν δεν υπήρχε ο επαγγελματισμός της "συμμορίας του Mega", ο Ευαγγελάτος θα έπαιρνε το "χρυσό βραβείο λάσπης".
Από όσο ακούω τουλάχιστον, όλοι έχουν καταλάβει τί παίζεται και μουτζώνουν καθημερινά τους τηλεοπτικούς "προστάτες των συμφερόντων του λαού".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο τα κανάλια είναι φίλε μου; Έχεις μπεί στο Press-gr τελευταία; Σαν να γράφουν εκεί καθημερινά μόνο ο Καρχιμάκης και η λασπο-παρέα του. Μακριά ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί κανένα κανάλι δεν μιλάει για τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες πρωταθλητών κολύμβησης ότι ο Κυριακού τους έφερνε στα Τσικλιτήρια, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα περάσουν τέστ ντόπιγκ;
Τί θέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος σαν εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (που μας έχει στη μπούκα έτσι και αλλιώς για θέματα ντόπιγκ εδώ και μία τετραετία);
Ο ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ομάδα Καραμανλή δεν θα νικηθεί από τα ΜΜΕ αλλά από τις ΜΧΜ (Μεγάλες Χοντρές Μαλακίες)που οι ίδιοι κάνουν.Ας πρόσεχαν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξεφτιλίστηκαν και τα blogs! Έχει μπεί κανείς στο Press-gr τελευταία; Σαν να γράφουν εκεί καθημερινά μόνο ο Καρχιμάκης και η λασπο-παρέα του και οποιαδήποτε φωνή δεν αρέσει 100% ΚΟΒΕΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ.
Αν ακολουθήσουν και άλλοι να κάνουν το blogging επάγγελμα θα χαθεί η ουσία του, η ελευθερία της έκφρασης και η ανταλλαγή επιχειρημάτων.
Μακριά από τους πουλημένους, παιδιά, μακριά.....