Ας δουμε για παραδειγμα τι προεβλεπαν Τα Νεα σε σημερινο αρθρο τους για το τι θα γινει στην ΚΕ και κατα ποσο επαληθευτηκαν...

Σ.Σ.Οτι διαβαζετε ειναι απο ρεπορταζ δεν ειναι εκτιμησεις. 
Ρεπορταζ σημαινει οτι η εφημεριδα ρωτησε τσεκαρε επιβεβαιωσε εγραψε.
Προσεξτε πως μιλανε για "φημες" κλπ...
Θυμηθειτε ποιος ζητησε εκτακτο συνεδριο...
Εδω να σημειωσουμε οτι η εφημεριδα ασφαλως ειναι εγκριτη και εγκυρη ομως πως ειναι δυνατον να γραφεις (εστω σαν φημες) πραματα που προφανως (αφου μερικες ωρες μετα διαψευστηκαν) δεν ισχυαν
Εγραφε λοιπον -μεταξυ αλλων - το αρθρο.....

.....Με δεδομένο, πάντως, ότι οι περισσότεροι στη Ν.Δ. αναμένουν κινήσεις από τον Πρωθυπουργό, χθες αναπτύχθηκε στα κομματικά γραφεία έντονη φημολογία για ανασχηματισμό ή την παραίτηση του κ. Ρουσόπουλου, που διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την κυβέρνηση. Ο υπουργός Επικρατείας, που εξακολουθεί μαζί με τον κ. Αλογοσκούφη να βρίσκεται στο επίκεντρο εσωκομματικών επικρίσεων, έκανε λόγο για «φαντασιώσεις», ενώ επανέλαβε ότι δεν υπάρχει στα συρτάρια του Πρωθυπουργού κανένα σχέδιο για πρόωρες εκλογές.

Άλλες φήμες εξακολουθούσαν να αναφέρονται σε μια «παραδειγματική διαγραφή» από την πλευρά του Πρωθυπουργού, ενώ ορισμένοι υποστήριζαν ότι ο κ. Καραμανλής έχει αποφασίσει τη «διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου με εκλογική στόχευση»......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ της σημερινής συνεδρίασης υποδηλώνει και η συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα, εκτός Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγ. Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε ξιφουλκήσει την περασμένη Δευτέρα κατά των κ.κ. Ρουσόπουλου και Αλογοσκούφη. Κομματικές πηγές εκτιμούσαν χθες ότι η συνάντηση των κ.κ. Καραμανλή και Μεϊμαράκη θα αποδειχθεί καθοριστική και για την εκτόνωση του κλίματος στη συνεδρίαση της Κ.Ε. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κατά τις ίδιες πηγές, δεν αναμένεται να μιλήσει στο κομματικό όργανο και αν απαιτηθεί να παρέμβει αυτό θα γίνει μόνον για να στηριχθεί ο Πρωθυπουργός. Άλλα κομματικά στελέχη εμφάνιζαν χθες το βράδυ τον κ. Μεϊμαράκη να έχει αναλάβει κεντρικό ρόλο για την αποφόρτιση της ατμόσφαιρας και την αποφυγή «παρατράγουδων» στη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου.

Μηνύματα για την «επίδειξη «ψυχραιμίας» εμφανίζεται, εξάλλου, να έχει μεταφέρει σε κομματικούς παράγοντες και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Δημ. Σιούφας, ενώ την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Ν.Δ. εξέτασαν χθες και οι κ.κ. Σουφλιάς και Αβραμόπουλος. Οι δύο υπουργοί, ως γνωστόν, συγκαταλέγονται σε εκείνους που κρίνουν ότι ο κύκλος της κυβερνητικής φθοράς θα διευρυνθεί εάν το Μαξίμου εξακολουθήσει να αντιδρά με παθητικότητα στις εξελίξεις.

Την ανάγκη να αναληφθούν πρωτοβουλίες χωρίς καθυστέρηση φρόντισε μάλιστα να επισημάνει εκ νέου χθες ο κ. Σουφλιάς, στην πιο ηχηρή παρέμβαση που καταγράφεται πριν από τη συνεδρίαση της Κ.Ε. «Η κυβέρνηση διανύει μια δύσκολη περίοδο. Οι αναλύσεις έχουν γίνει, ο Πρωθυπουργός έχει όλα τα δεδομένα και πιστεύω ότι θα πάρει τις αποφάσεις που είναι αναγκαίες και με τη συμπαράσταση όλων μας θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.
«Φαντασιώσεις τα περί παραίτησής μου και ανασχηματισμού»


ΤΑ ΝΕΥΡΑ στη Ν.Δ. είναι τεντωμένα και, παρά τις προσδοκίες που καλλιεργούνται, αρκετοί υπουργοί υποστήριζαν χθες το βράδυ ότι θα είναι κέρδος για το κυβερνών κόμμα να μη γίνει το κλίμα ακόμη πιο βαρύ μετά τη σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις των κ.κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου και Κων. Χατζηδάκη που, εμμέσως πλην σαφώς, προέτρεψαν το κομματικό ακροατήριο να κρατά μικρό καλάθι.

Με δεδομένο, πάντως, ότι οι περισσότεροι στη Ν.Δ. αναμένουν κινήσεις από τον Πρωθυπουργό, χθες αναπτύχθηκε στα κομματικά γραφεία έντονη φημολογία για ανασχηματισμό ή την παραίτηση του κ. Ρουσόπουλου, που διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την κυβέρνηση. Ο υπουργός Επικρατείας, που εξακολουθεί μαζί με τον κ. Αλογοσκούφη να βρίσκεται στο επίκεντρο εσωκομματικών επικρίσεων, έκανε λόγο για «φαντασιώσεις», ενώ επανέλαβε ότι δεν υπάρχει στα συρτάρια του Πρωθυπουργού κανένα σχέδιο για πρόωρες εκλογές.

Άλλες φήμες εξακολουθούσαν να αναφέρονται σε μια «παραδειγματική διαγραφή» από την πλευρά του Πρωθυπουργού, ενώ ορισμένοι υποστήριζαν ότι ο κ. Καραμανλής έχει αποφασίσει τη «διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου με εκλογική στόχευση».

Οι αντάρτες
Από το μέτωπο των «ανταρτών», εξάλλου, χθες υπήρξε σιγή ασυρμάτου. Κομματικά στελέχη έκαναν λόγο για κινήσεις τακτικής και εκτιμούσαν ότι και οι ηχηρές διαφωνίες μετατίθενται για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Οι κ.κ.

Πολύδωρας, Γιαννόπουλος και Μιχαλολιάκος έχουν γνωστοποιήσει ότι δεν θα πάρουν τον λόγο στην Κ.Ε., ενώ ερωτηματικό υπήρχε έως αργά χθες το βράδυ για τη στάση του κ. Τατούλη, ο οποίος άφηνε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα- ακόμη και να μη συμμετάσχει στη συνεδρίαση.