Δευτερολογια Καραμανλη. Η εσωστρεφεια τελειωνει σημερα, τελειωνει εδω.


....Ακούω πάντα τις απόψεις συναδέλφων και στελεχών της παράταξής μας που γίνεται μέσα σε θεσμοθετημένα όργανα. Αυτό είναι το χρέος μου και αυτή είναι η αντίληψη με την οποία λειτουργώ. Η εσωστρέφεια τελειώνει σήμερα.

Η δύναμη αυτής της παράταξης είναι η ειλικρίνεια, η δύναμη αυτή της παράταξης ξεπερνά το μικρό και αναδεικνύει το μεγάλο. Η δύναμη αυτής της παράταξης είναι η συστηματική, η διαχρονική προσφορά της στον τόπο.......

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
«Σας άκουσα με πολλή προσοχή. Το μήνυμα που απηχεί απόλυτα και τις δικές μου απόψεις είναι: “Πρώτα ο τόπος, πρώτα οι πολίτες”. Είναι η προσήλωση όλων μας στην πραγματική πολιτική. Προχωράμε αταλάντευτα στο μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Προχωράμε στο έργο για το οποίο μας εξέλεξε ο ελληνικός λαός. Η δύναμη αυτή της παράταξης είναι η βαθιά ριζωμένη πίστη στη Δημοκρατία. Η πίστη σε αρχές, η πίστη σε αξίες που επιβάλλουν συγκεκριμένες συμπεριφορές, η πίστη σε αξίες και σε αρχές που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να χρησιμοποιεί ανοίκειες εκφράσεις. Για οποιοδήποτε στέλεχος του κόμματός μας, για οποιοδήποτε πολίτη».

Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες, αδιαμφισβήτητες, γνωστές σε όλους από χρόνια. Καιροσκοπισμοί δεν χωρούν εδώ, καιροσκοπισμοί αλλού. Πολιτική δεν είναι ευχολόγια, είναι ισχυρή σύγκρουση με την πραγματικότητα, με τα προβλήματα, είναι μεγάλη ανηφορική προσπάθεια που πάει τον τόπο και τη ζωή μπροστά.

Ακούω πάντα τις απόψεις συναδέλφων και στελεχών της παράταξής μας που γίνεται μέσα σε θεσμοθετημένα όργανα. Αυτό είναι το χρέος μου και αυτή είναι η αντίληψη με την οποία λειτουργώ. Η εσωστρέφεια τελειώνει σήμερα.

Η δύναμη αυτής της παράταξης είναι η ειλικρίνεια, η δύναμη αυτή της παράταξης ξεπερνά το μικρό και αναδεικνύει το μεγάλο. Η δύναμη αυτής της παράταξης είναι η συστηματική, η διαχρονική προσφορά της στον τόπο. Εχθρός μου είναι τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, με αυτά ως Πρωθυπουργός έχω υποχρέωση να ασχολούμαι. Γι΄ αυτό δίνω την καθημερινή μάχη. Πρώτα έρχονται τα προβλήματα των πολιτών και μετά ο εαυτός μας. Πρώτα βάζουμε τα προβλήματα του τόπου και μετά τον εαυτό μας. Σας ευχαριστώ για τους αγώνες σας, για τους αγώνες σας στην πρώτη γραμμή. Η καρδιά της παράταξης ακούστηκε σήμερα και ακούστηκε δυνατά. Δίπλα στους πολίτες, απέναντι στα καθημερινά προβλήματά τους, απέναντι σε κάθε φαινόμενο που επιχειρεί να θολώσει το έργο και την πολιτική μας. Προχωράμε ενωμένοι, αποφασιστικοί για την Ελλάδα που θέλουμε. Καλή δύναμη σε όλους».
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια σφυγμομέτρηση η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη την τελευταία εβδομάδα και έληξε μετα την δευτερολογία του Καραμανλή στην ΚΕ της ΝΔ, δίνει ποσοστό 31% στο ΠΑΣΟΚ και 26% στη ΝΔ! Το απόλυτο ναύαγιο του Καραμανλή, του Μειμαράκη και της Γαλάζιας Ενωσης Κτηματομεσιτών Ελλάδας!
Αντε γειά!
Εσπασαν τα κινητά της Ντόρας απο στελέχη του κόμματος που της ζητάνε να πάρει πρωτοβουλίες!..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν από λίγο συναντήθηκε ειτέλους ο Γιωργάκης με τον Ομπάμα, μυστικά και κάτω από απόλυτο πέπλο μυστηρίου. Ο Ομπάμα αρνήθηκε να ντιμπεϊτιάσει με τον Μακαίην και αποφάσισε να συναντηθεί με τον μεγάλο ηγέτη Γιωργάκη που του έσκασε και 5 εκατομμύρια δολάρια στον προεκλογικό του αγώνα.
Από τους συμβούλους του Ομπάμα αποφασίστηκε ο μαύρος ηγέτης να φορά κουκούλα για να μην αναγνωριστεί από τυχόν περίεργους και παρείσακτους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα μμε και λοιπες "επιχειρηματικες" δυναμεις ειναι σε απολυτο πανικο.
γι αυτο σκουζουν..
η σημερινη κριση θα τους τσακισει ολους.
αυτο φοβουνται..
ο καραμανλης ειναι παντοδυναμος γιατι ελεγχει το δημοσιο χρημα.
το ξερει?
οχι ο ηλιθιος.
εαν θελει τους τσακιζει..
θα καταλαβει την δυναμη του?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποιος θα σωσει την altec?
ποιος θα σωσει ολες τις κρατικοδιαιτες "επιχειρηματικες" φουσκες?
ποιος θα σωσει τις χρεωκοπημενες ελληνικες ιδιωτικες τραπεζες?
ποιος θα σωσει τους χρεοκοπημενους επιχειρηματιες που χρωστανε στις προβληματικες τραπεζες?
ειναι παρα πολλοι οι ετοιμοθανατοι.
ο καπιταλισμος περναει την μεγαλυτερη κριση μετα το 29.
τα λαμογια το διαισθανονται ..γιαυτο σκουζουν.
ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ..
ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΑΓΩΣΑΝ...........