Οταν ο κοσμος συνειδητοποιησει (παρασταση νικης) οτι μπορει να γινει ο Γιωργος πρωθυπουργος θα κανει πισω.


Ειναι χαρακτηριστικο οτι στην παρασταση νικης η ΝΔ ειναι 10 μοναδες μπροστα.
Βασικα ο κοσμος δεν πιστευει οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει ο Γιωργος πρωθυπουργος.
Οταν το συνειδητοποιησει θα κανει πισω...
Θα λειτουργησει το  ενστικτο αυτοσυντηρησης...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από πρόσφατο σημείωμα τού πρωτοπρεσβύτερου π. Δ. Τάτση στον «Ορθόδοξο Τύπο» (8-8-08) αντιγράφουμε:

«(...) Η είδηση ότι ένας μητροπολίτης οδηγήθηκε στη φυλακή είναι συγκλονιστική! Βέβαια, όλοι γνώριζαν απ’ την τηλεόραση και τις εφημερίδες τα έργα και τις ήμερες του συγκεκριμένου μητροπολίτη και ζητούσαν την τιμωρία του. Αλλά δεν φαντάζονταν κι εγκλεισμό του στη φυλακή!

Το γεγονός αυτό επίσης αποκαλύπτει το τι συμβαίνει στη Διοίκηση της Εκκλησίας. Ευτυχώς που υπάρχουν τα πολιτικά δικαστήρια και τιμωρούν τους ανάξιους κληρικούς! Σ’ εκείνους που ασχολούνται με τα εκκλησιαστικά, η ποικίλη αμαρτωλή δραστηριότητα τού καταδικασθέντος μητροπολίτη δεν ήταν άγνωστη.

Γνώριζαν τον άνθρωπο και προτού να γίνει επίσκοπος. Ιδιαίτερη σχέση μαζί του είχε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην εκλογή του ως μητροπολίτου Ζακύνθου και στη συνέχεια στην μετάθεση του στην Αττική με την κατάπτυστη πλαστογράφηση των ψηφοδελτίων, την οποία είχε κάνει ο ίδιος. (...)

Μετά την κατακραυγή του λαού για τον μητροπολίτη Αττικής και τον πανελλήνιο σκανδαλισμό, βρέθηκαν συνοδικοί μητροπολίτες, οι οποίοι υποστήριζαν τον άγιο Αττικής και ζητούσαν απ' τον τοποτηρητή της μητροπόλεως να του επιτρέπει να λειτουργεί και να κηρύττει στους ναούς, σαν να μη είχε συμβεί τίποτα. (...)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι....βεντούζα, βεντούζα!
Και είναι μόνο η αρχή.