Το χρέος του ΠΑΣΟΚ προς την Κύπρο και οι παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου

Το χρέος του ΠΑΣΟΚ προς την Κύπρο και οι παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/09/blog-post_4841.html

...

Το περίσσευμα της μνήμης μπορεί
να συνθλίψει το εξαθλιωμένο παρόν!
Εμείς θυμούμαστε!
Έτσι όταν θα ’ρθει η μέρα που εμείς θα θυμούμαστε τόσα πολλά,
που θα μπορούμε να θάψουμε σ’ ένα μεγάλο τάφο τους απατεώνες
και παραχαράκτες της ιστορίας! *
Με αφορμή τις διακοινοτικές συνομιλίες (3 Σεπτέμβρη 2008), θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε προβλέψει τα διχοτομικά σχέδια των ΗΠΑ.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η υποστήριξη του σχεδίου Ανάν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν αποτέλεσμα των μαύρων δολαρίων των ΗΠΑ.
Αναγνωρίζουμε τις τότε «ειδικές συνθήκες» (παντοκρατορία της δήθεν «εκσυγχρονιστικής» λαίλαπας) και αναμένουμε εξελίξεις - αφού κανείς δεν είχε το πολιτικό κουράγιο να εκδόσει μία έστω ανακοίνωση -, στη χρηματοδότηση του ΟΠΕΚ με μαύρα δολάρια των ΗΠΑ.
Σήμερα, επέτειο της ιδρυτικής διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη 1974, οφείλουμε στη μνήμη και τους αγώνες του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, να σταθούμε με συνέπεια στο πλευρό των Κυπρίων που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ να εξαγοράσουν συνειδήσεις!

"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι. Όσο δυνατοί κι αν είναι"
Δώρος Λοίζου

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ποιές ηλικίες απευθύνεται ο πράσινος κύριος όταν αναφέρεται στο σχέδιο Ανάν και το πασόκ; Στο ντούκου περνάει το ΝΑΙ του Γιωργάκη στο προδοτικό σχέδιο Ανάν που είχαν ετοιμάσει τα αφεντικά του. Είπαμε, έχουμε μισοξεχάσει την καταστροφή της χώρας από τη σοσιαληστική λαίλαπα, αλλά από το 2005 έχουν περάσει ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Ξεχνιούνται αυτά;