Γ. Παπανδρέου: «Εκλογές αφού διαλευκανθούν τα σκάνδαλα». Αφιερωμενο σε αυτους στην ΝΔ που εν ονοματι του ηπιου κλιματος αφησαν τα λαμογια ελευθερα...


«Θέλουμε εκλογές, αλλά τις θέλουμε υπό έναν όρο: να διαλευκανθούν τα σκάνδαλα. Ας τελειώνουμε με τις έρευνες και μετά ας πάμε σε εκλογές», τόνισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Θέλουμε να δοθεί ένα τέλος στη διαφθορά και να βγει η χώρα από την κρίση».
----------------------------------------------
Εεεεεετσιιιι....
Μια χαρα....
Καλα ξηγιεται το ΠΑΣΟΚ....
Αφιερωμενο εξαιρετικα σε αυτους που το 2004 πηραν καποιες αποφασεις "για το καλο του τοπου".
Παρε τωρα το καλο του τοπου στα μαπα....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και με δικαστική βούλα, προστάτης εμπόρων ναρκωτικών ο σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Ένοχος για για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ψευδορκία τριών αστυνομικών υπαλλήλων κρίθηκε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο έμπιστος του Καραμανλή είχε πιέσει αστυνομικούς να αλλάξουν τις καταθέσεις τους για να γλυτώσει τη φυλακή καλλιεργητής χασίς.

Ο κ. Κεφαλογιάννης καταδικάστηκε σε δωδεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή.

“Από που να παραιτηθεί”, αναρωτιόταν ο Βαγγέλης Αντώναρος τον περασμένο Μάιο, προτάσσοντας ως δικαιολογία για την παραμονή του υπό δίωξη τότε συμβούλου, το γεγονός πως ” ο πρώην υπουργός είναι από το 2006 άτυπος και άμισθος σύμβουλος και όχι διορισμένος με μισθό, όπως οι άλλοι σύμβουλοι» του πρωθυπουργού.

Προφανώς η σύγχυση του νόμιμου και του νομότυπου με το ηθικό δεν ξεκίνησε με τον κ. Βουλγαράκη.

Κάτω του μηδενός λοιπόν για τον κ. Καραμανλή. Ένας από τους στενότερους συμβούλους του παρείχε κάλυψη σε έμπορο ναρκωτικών. Το Μέγαρο Μαξίμου το γνώριζε και θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος ούτε καν για την απομάκρυνσή του. Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έξυπνος, καπάτσος και αξιόπιστος ο Γιωργάκης! Την περασμένη εβδομάδα έλεγε καθημερινά θέλει άμεσες εκλογές τώρα άλλαξε γνώμη,, να διερευνηθούν τα σκάνδαλα πρώτα.
Αν θυμάμαι καλά επίσης είχε πεέι ότι δεν εμπιστεύεται την Ελληνική δικαιοσύνη, πως θα στηριχθεί στς αποφάσεις της για να ζητήσει εκλογές;
Ο άνθρωπος είναι για δέσιμο.
Για τους ψηφοφόρους του τί να πεί κανείς, η ψυχιατριατρική έχει σηκώσει τα χέρια.