Και μετα (αφου τελειωσουμε με τα καραγκιοζιλικια) θα διερευνησουμε και κανενα πραγματικο σκανδαλο;

Καλη η παραπολιτικη δε λεω...
Και δεν πρεπει να την υποτιμαει κανεις...
Αρτον και θεαματα...
Αφου δεν δινεις αρτον δωσε θεαμα...
Ομως δωσε πραγματικο θεαμα οχι τηλεοπτικο...
Πιασε κανενα πραγματικο σκανδαλο ντε...
Οχι μονο τα γιαλαντζι...

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Η πτώση ακολουθεί το φαινόμενο του ντόμινο… είναι να πέσει το πρώτο τουβλάκι, μετά καταρρέουν τα υπόλοιπα.
Η “θυσία” της κα Ζαχαρέας από σχολιάστρια, στον τομέα ευθύνης του συζύγου της, (…αλήθεια προς όψιμους και πρώιμους υποστηρικτές δεν τίθεται ηθικό ζήτημα, να ασκείς επαγγελματική δραστηριότητα σε κανάλι που κατηγορείται για οικονομικές ατασθαλίες και ο σύζυγος να δίνει κρατικό χρήμα στην εφημερίδα του εργοδότη σου, σωστά?)είναι απλά το επόμενο τουβλάκι….
Όταν το πρόβλημα προσωποποιείται και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι, και με τα τελευταία μέτρα, ο κ Αλογοσκούφης κτυπά την εκλογική βάση που δίνει την νίκη, τον μεσαίο χώρο (οι υπόλοιποι είναι ο σκληρός πυρήνας), ενώ ο μήνας δεν …βγαίνει, ζητάς παραιτήσεις.
Άμα μιλάς με Τραγάκη, Ζαγορίτη, Αγγέλου, Ανδριανό, Ρουσόπουλο, Λούλη, αυτή την εικόνα σου δίνουν αυτή την εικόνα έχεις για την κοινωνία… οπότε προχωράς σε ανθρωποθυσίες (…δίκαιες αφού προσβάλουν το κοινωνικό αίσθημα περί ηθικής κ Βουλγαράκη και κα Ζαχαρέα…), τρως σουβλάκια και απορείς γιατί σε ξεπερνά ο …Γιωργάκης.

ΥΓ

Μην ανησυχείς έχει επιληφθεί η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη, που ερευνά πονηρούς λειτουργούς που παραπλανούν αθώους Υπουργούς.