Εαν η ΝΔ καταντησει σαν το ΠΑΣΟΚ να μας το πουνε να το ξερουμε.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νέα-Βήμα, ο ορισμός της παραπληροφόρησης! ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ όπως τους βολεύει τις δηλώσεις του καθενός, λέτε να φοβούνται μήπως χάσουν την αξιοπιστία τους; Να φοβηθεί η πουτάνα μήπως την κατηγορήσουν ότι έχασε την παρθενιά της;
Ευτυχώς για το Λαμπράκη και τον Ψυχάρη που οι φανατικοί πασόκοι έχουν αναπτυγμένο θυμικό και μηδέν μνήμη!
Να λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα (και να πουλάμε και κανα φύλλο).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και με δικαστική βούλα, προστάτης εμπόρων ναρκωτικών ο σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Ένοχος για για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ψευδορκία τριών αστυνομικών υπαλλήλων κρίθηκε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο έμπιστος του Καραμανλή είχε πιέσει αστυνομικούς να αλλάξουν τις καταθέσεις τους για να γλυτώσει τη φυλακή καλλιεργητής χασίς.

Ο κ. Κεφαλογιάννης καταδικάστηκε σε δωδεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή.

“Από που να παραιτηθεί”, αναρωτιόταν ο Βαγγέλης Αντώναρος τον περασμένο Μάιο, προτάσσοντας ως δικαιολογία για την παραμονή του υπό δίωξη τότε συμβούλου, το γεγονός πως ” ο πρώην υπουργός είναι από το 2006 άτυπος και άμισθος σύμβουλος και όχι διορισμένος με μισθό, όπως οι άλλοι σύμβουλοι» του πρωθυπουργού.

Προφανώς η σύγχυση του νόμιμου και του νομότυπου με το ηθικό δεν ξεκίνησε με τον κ. Βουλγαράκη.

Κάτω του μηδενός λοιπόν για τον κ. Καραμανλή. Ένας από τους στενότερους συμβούλους του παρείχε κάλυψη σε έμπορο ναρκωτικών. Το Μέγαρο Μαξίμου το γνώριζε και θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος ούτε καν για την απομάκρυνσή του. Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.