Το Βημα στον Παπανδρεου. Η πατρίς δεν ζητεί μόνον να αποθάνετε υπέρ αυτής. Απαιτεί και να νικήσετε! (Αυτο το αποθανετε δεν μου αρεσει καθολου)


To κυριο αρθρο απο το Βημα.
Πληθαίνουν καθημερινώς οι ενδείξεις ότι η χώρα βαδίζει σε πρόωρες εκλογές. Η εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβερνήσεως συνδυαζόμενη με τις αποκαλυπτόμενες σκοτεινές πλευρές της εξουσίας εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν σε πτώση της κυβερνήσεως.

Αλλά και αν ακόμη η παρούσα κυβέρνηση επιβιώσει των σημερινών ασθενειών της, είναι πλέον βέβαιον ότι οι βουλευτικές εκλογές ή θα προηγηθούν ή θα συμπέσουν με τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009. Ολοι στη ΝΔ συμφωνούν ότι η κυβέρνησή τους δεν μπορεί να αντέξει το προδικαζόμενον αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Με αυτές τις προοπτικές το καθήκον της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως προκύπτει από μια παρομοίωση. Το 1912 ο ναύαρχος Κουντουριώτης απευθυνόμενος προς τους ναύτες του προ της ναυμαχίας, είπε: Η πατρίς δεν ζητεί μόνον να αποθάνετε υπέρ αυτής. Απαιτεί και να νικήσετε!
-------------------------------------------
Δεν ξερω γιατι αλλα μια ανατριχιλα νιωθω οτι πρεπει να διαπερασε το επιτελειο του Γιωργου με αυτο το κυριο αρθρο στο βημα.
Αυτη η λεξη αποθανετε......
Δεν αρκει να αποθανετε...
Holy shit...
ΥΓ Στη φωτο χορευτες χορευουν το Σαραντα παλικαρια απο τη Λειιι
Ωρε απο τη Λειιι- βααα- διααα

Σχόλια