Στο ΠΑΣΟΚ τα θελουν σιγουρα αυτα τα γκαλοπ; Τι θα κανουν οταν ερθουν τα αληθινα;


Καποιοι λενε χαριτολογωντας....
Δεν ειναι σιγουρο οτι συμφερουν το πασοκ αυτα τα γκαλοπ.
Διοτι οταν ερθουν τα αληθινα τι θα λενε τοτε?
Παλι θα τους παρει απο κατω...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το καλυτερο ειναι οτι το μεγκα εκρυψε τη δημοσκοπηση για την προθεση ψηφου για να μην ριξει την κυνερνηση, λογο του οτι ηταν μεγαλη διαφορα υπερ του πασοκ. ετσι αποφασισαν να στειλουν μηνυμα στον Καραμανλη για να κανει κατι, ωστε να μειωθει, τουλαχιστον, η διαφορα και να βγαλουν την επομενη δημοσκοπηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγραφα, ότι θα αμφισβητήσεις το γκάλοπ... Ε λοιπόν είστε πολύ προβλέψιμοι τελικά.

Και γι' αυτούς που αμφισβητούν την ακρίβεια των μετρήσεων της συγκεκριμένης εταιρία ας ρίξουν μια ματιά εδώ.

Πως διαδίδει ο ΘΡ με τα παπαγαλάκια του ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι αναξιόπιστη ας μας το εξηγήσει αφού τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης εταιρίας συμπίπτουν με τα αποτελέσματα των υπολοίπων εταιριών.
Ο χρήστης wolf είπε…
δεν το αμφισβητω. απλα τα πραματα ειναι λιγο πιο πολυπλοκα. 2 ερωτησεις μονο. 1. πιστευεις οτι αν γινονταν εκλογες αυριο το πασοκ θα επαιρνε 28,8και η νδ 26,6? 2. πιστευεις οτι η εκλογικη συμπεριφορα ενος λαου αλλαζει σε μια βδομαδα? (πριν μια βδομαδα η ιδια εταιρεια εδινε 0,4 νομιζω μπροστα την ΝΔ). αυτα τα νουμερα κατι θελουν να πουν οντως αλλα οχι ακριβως αυτο που λεγεται απο τους επαγγελματιες του ψεματος. καπου μεσα σου νομιζω οτι και συ το ιδιο πιστευεις...
Ο χρήστης theodore είπε…
Βρε παιδιά ασχολείστε με τα επουσιώδη και αφήνετε τα σοβαρά στην άκρη.
Πιστεύετε αλήθεια ότι ενδιαφέρουν τον λαό τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων;
Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η αντιλαϊκή πολιτική του Αλογοσκούφη και των golden boys της Ν.Δ.που απομυζούν τα πενιχρά εισοδήματα όλων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις δεν θα το σκεφθούν ποτέ οι πράσινοι οπαδοί, επιλέγουν να μη θυμούνται τι έλεγαν επίσης οι δημοσκοπήσεις το 2004 και 2007.
Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως να κατηγορήσουν τον αρχηγό, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, κάτι θα βρούν να σκεφθούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, ότι ο Γιώργος είναι απλό πιόνι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη, του Κοντομηνά και του Κυριακού που είναι μανούλες στο μαγείρεμα (και των δημοσκοπήσεων).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το γκαλοπ ειναι μαιμου.
αλλα..
ερχεται η μεγαλυτερη οικονομικη κριση μετα τον πολεμο.
καμμια κυβερνηση δεν θα αντεξει.
ουτε βεβαια και ο καραμανλης.
ο καραμανλης θα ειναι πολυ ηλιθιος εαν δεν κανει τον γιωργακη πρωθυπουργο στις επομενες εκλογες.
πρεπει ο λαος να περαση μια παρενθεση πασοκ,για να ξαναδωση αλλη μια οκταετια στον καραμανλη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑΙ, η δημοσκοπική συμπεριφορά ενός λαού αλλάζει σε μία βδομάδα. Πάρε παράδειγμα τις ΗΠΑ και κοίτα στο site του Gallup.com.
Ο Mccain ανατρέπει δυστυχώς τη διαφορά του από -8 έναντι του Obama στο +6 υπερ του σε μία βδομάδα. Δηλαδή 14 ολόκληρες μονάδες διαφορά σε μόλις μία εβδομάδα!!!

Τώρα γιατί το 2% σου φαίνεται τόσο πολύ, δε το καταλαβαίνω.

Είναι εύκολο να βλέπεις παντού συνομωσίες, αλλά γίνεσαι ακόμα λιγότερο πιστευτός όταν είσαι στην εξουσία, μπουκώνεις τα μέσα με κρατικές διαφημίσεις για να τα ελέγχεις και έχεις προνομιακές υπόγειες σχέσεις με τα στελέχη τους (βλ. κομιστής).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλέξης Κ., ο πρώτος δότης εγκεφάλου που επέζησε, εάν φίλε μου υπονοείς ότι το κανάλια είναι με τη Ν.Δ. θέλεις γιατρό επειγόντως!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε ανώνυμε, όλα τα ΜΜΕ "είναι" με τους επιχειρηματίες που τα κατέχουν και τα συμφέροντά τους. Όταν λοιπόν τη στρόφυγγα με τα λεφτά στην κρατικοδίαιτη ελ. οικονομία την έχει ο ΘΡ και ο ΚΚ είναι αστείο να λες ότι αυτά τα μέσα των αλληλοσυγκρουόμενων συμφερόντων συνομοτούν κατά της κυβέρνησης που κατ' αρχήν τα ταΐζει.

Φιλικά, δε νομίζω ότι χρειάζεσαι μεταμόσχευση εγκεφάλου όπως λες για να το καταλάβεις αυτό.