Απο την Ρωσια με Αγαπη....

Γλωσσα της Αρκουδας και οι νεες Φινλανδιες

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε χθες Τρίτη ότι η Μόσχα δεν θεωρεί πλέον πρόεδρο της Γεωργίας τον Μιχαήλ Σαακασβίλι, τον οποίο αποκάλεσε "πολιτικό πτώμα" και κατηγόρησε για την έναρξη μιας επιθετικής ενέργειας "που απέβη σε πολλούς θανάτους

"Για εμάς, το σημερινό καθεστώς στη Γεωργία έχει καταρρεύσει. Ο πρόεδρος Σαακασβίλι δεν υπάρχει. Είναι ένα πολιτικό πτώμα", είπε ο Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από τη ρωσική τηλεόραση.

Την προηγουμενη ημερα περισσοτερο από ένα εκατομμυριο Γεωργιανων διαδηλωσαν παρεχοντας την υποστηριξι τους στον Γεωργιανο προεδρο και καταδικαζοντας

·        την εισβολη,  και τα θυματα των ρωσσικων βομαρδισμων με βομβες διασπορας

·        την εξακολουθουμενη Ρωσικη κατοχη,

·        την καταστροφη των υποδομων,

·        το ξηλωμα του Λιμανιου στο Γκορι που μονο οι προβλητες εμεινα στην θεσι τους από το πλιατσικο των ευγενων μαχητων της Ρωσιας.

Ενώ ψοφοδεης η Ευρωπη , αντιμετωπιζοντας ηδη μια 30 ωρων προειδοποιητικη  διακοπη του φυσικου αεριου, ( λογω «προγραμματισμενης» συντηρησεως του αγωγου της GAZPROM βοηθηθηκε να λαβη μια περιπου συναινετικη αποφασι για την εισβολη κατοχη και καταστροφη της Γεωργιας, από την Ρωσια , για να «προστατεψη Ρωσους πολιτας» .

Ταυτοχρονα τα Ρωσικα Μεσα Αποβλακωσεως, εφαμιλλα των Ελληνικων ( ισως λιγο καλλιτερα είναι τα δικα μας)  μας δειχνουν ένα Πουτιν Ραμπο χωρις πουκαμισο  ( αφου όπως ειπε ο καθενας πρεπει να φορα αυτό που του ταιριαζει) , ο οποιος με ανεσι ταρζαν-τζεϊμς μποντ, υπνωτιζει μια τιγρη και διασωζει του δημοσιογραφους  που «συμπτωματικα» ειχαν βρεθει στην πορεια της .

Είναι φανερο, πώς η Ρωσια αντιλαμβανεται την Δημοκρατια και την ανεξαρτησια των τεως υπο την κατοχη της παλι ποτε κραταιας Σοβιετικης ενωσεως»Λαικων Δημοκρατιων». Πολιτικα πτωματα .Κρατη προς εκμεταλλευσι, νεες Φινλανδιες.

Και την Ευρωπη, μια αβουλη, αναποφασιστη και φοβισμενη γρια που φοβαται το κρυο του Χειμωνα, αν της λειψη το αεριο.

ΙΑΣΩΝ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πείθετε κανέναν υποστηρίζοντας τη μαριονέτα των Αμερικάνων στη Γεωργία, αυτό το πολιτικό πτώμα τον Σαακασβίλι...

Ουστ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι παρατηρητες του ΟΑΣΕ στην Γεωργια κατηγορουν τον Σαακασβιλι οτι προγραματισαν και επιτεθηκαν πρωτοι καθως για εγκληματα πολεμου στην Ν.Οσετια.(Der Spiegel,01.09.2008).Τα εχουν "παρει" και αυτοι απο τους Ρωσους και τον Καραμανλη,αγπητε Ιασωνα?