Το ΠΑΣΟΚ εχει αρχηγο. Ειναι ο Γιωργος Παπανδρεου, διευκρινισε η εκπροσωπος τυπου του κομματος.


απο in.gr
«Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, είναι ο Γ.Παπανδρέου και είναι εκλεγμένος» απάντησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Μαρία Καρακλιούμη στην ερώτηση αν το κόμμα συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΝ, αλλά με άλλον αρχηγό.
Ο προβληματισμός αυτός, «πυροδοτήθηκε» από δήλωση του Ανδ.Λοβέρδου, ο οποίος σε τοποθέτησή του την Κυριακή περί συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ δεν θεώρησε «αυτονόητο» ότι σε περίπτωση συνεργασίας αρχηγός θα είναι ο Γ.Παπανδρέου.
------------------------------
Ευτυχως η κυρια Καρακλιουμη διευκρινισε ποιος ειναι ο αρχηγος γιατι ετσι οπως ειναι τα πραματα στο πασοκ τιποτα δεν ειναι αυτονοητο.
Παντως να ρωτησω κατι?
Στο ΠΑΣΟΚ πανε καλα?
Μηπως παιρνουν τιποτα?
Και αν παιρνουν κατι γιατι δεν μας το δινουν και εμας?
Ολα αυτα που λεγονται απο κορυφαιους και απανταει η εκπροσωπος του κομματος ειναι σοβαρα?
Μηπως μας κανουν πλακα?
Γιατι δεν πανε να κανουν κανα μπανιο και τα ξαναλεμε απο Σεπτεμβριο?
Εγκυροι παρατηρητες αποδιδουν ολα αυτα τα αποκρυφιστικα φαινομενα στη ζεστη αλλα και παλι τοσο πολυ τους βαρεσε?
Και επειτα 34, 35 βαθμοι ειναι.
Δηλαδη αμα πιασουν τα σαρανταρια τι θα λενε στο πασοκ αναρωτιουνται μεγαλοφωνα πινοντας το φρεντο τους και χαζευοντας ωραιες γυναικες οι εγκυροι παρατηρητες...
ΥΓ Παντως η εκπροσωπος τυπου του πασοκ πρεπει να παρει μαθηματα απο τον εναν, τον ανεπαναληπτο, τον μεγιστο, τον αρχοντα των απαντησεων στους επαγγελματιες ψευτες. Τον Αντωναρο. Ο οποιος βεβαια κατ' αρχην το εκλεισε το μαγαζι, σιγα μην καθοτανε να ξεγλενταει τον καθε δημοσιογραφο ο οποιος επειδη δεν εχει θεμα μπορει να σου δημιουργησει θεμα εκ του μηδενος, αλλα και εδω να ητανε ο Αντωναρος θα τους ειχε τρελανει τους δημοσιογραφους πριν τον τρελανουν αυτοι...
Πχ σε αυτην την ερωτηση ο Αντωναρος θα ελεγε. Αυτη ειναι μια πολιτικη ερωτηση. Εγω απανταω μονο σε αθλητικα και μεταφυσικα ερωτηματα. Ρωτηστε με αν θελετε τα παιδια του Ζεβεδαιου ποιον ειχαν πατερα, που και σε αυτο παλι δεν εχω απαντηση αλλα λεμε τωρα. Αν με αυτη την απαντηση ο δημοσιογραφος δεν αυτοκτονησει επι τοπου οπωσδηποτε θα του πειραχτουν τα νευρα και ετσι αποκλειεται να ξαναρωτησει κατι παρομοιο. Απλα πραματα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαίνετε ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει εκτός από τον Γιωργάκη και την φαμίλια του και κάποιοι που χωρίς αιδώ,χωρίς ντροπή βλέπουν που έχει καταντήσει το Πασοκ και το μόνο που τους ενδειαφέρει είναι ο μισθός από το κόμμα. Τέτοιους έχει 100 χρόνια το ΚΚΕ και γιαυτό δεν πέρασε πάνω από το 5% στον κόσμο.
Όλοι εμείς που δεν έχουμε κανένα προσωπικό όφελος από το Πασοκ πόσο πρέπει να μας εξευτελίσετε για να σας διαολοστείλουμε και να δείτε κανένα 20% στις επόμενες εκλογές με αποχή 30%.Ποιός από τους τόσους άξιους που έχει το Πασόκ και κομματικά στελέχη και φίλους θα πεί στο Γιωργάκη από αγάπη και στον ίδιο και στην ιστορία του πατέρα του μέχρι το 1987 ότι δεν τραβάει το pedi.Τόσοι έχουμε μείνει και σας εκλειπαρούμε πάρτε το Γιωργάκη και πηγαίνετε στη Σοσιαλιστική Διεθνή και αφείστε Το Βενιζέλο, τον Παπαδόπουλο και τόσους άλλους να πάνε το κόμμα μπροστά.
Διαφορετικά πήρατε από τον Σημίτη ένα κόμμα κουρασμένο,φθαρμένο, που έκαμε Ολυμπιακούς όμως και άλλαξε φθαρμένο και κουρασμένο την εικόνα της Ελλάδας και δεν ξεφτυλιζότανε καθημερινά...και ξαναφωνάξτε τον. Να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα του δώσει όσα έδωσε στον Ανδρέα (και με την Δήμητρα)46%.
Μην ντρέπεστε σύντροφοι, ο ελληνικός λαός και Βενιζέλους έφτυσε, και εμφύλιους έκανε, και αποστάτη προθυπουργό έκανε. Θα ξαναρίξει θέλει δεν θέλει τα μούτρα του και θα ζητήσει από τον Σημίτη να το πάει ένα βήμα μπροστά.
Δεν έμεινε κανένας γύρω από το Γεωργάκη που να τον αγαπάει και να του πεί ότι δεν τον θέλει ο λαός. Επιτέλους λίγο φιλότιμο συντρόφια από αυτό που είχαν και έχουν όσοι ήταν και είναι στο Πασοκ.Παρακαλέστε τον δεν τον θέλει ο κόσμος πως να το κάνουμε δεν τον γουστάρει. Ή κάντε την κίνησή σας τώρα ή θα πεθάνετε με την ντροπή των συντρόφων του ΚΚΕ που διέλυσαν ένα κινημα λαού το 1944 και το κάμανε κομμα του 5%.