Πάρε τηλέφωνο τον κερατά (καλύτερα τώρα παρά μετά), καί σ' έχω δει, κάπου, κάπου σε ξέρω...

απο e-go.gr (αληθινές ιστορίες απο την ελληνική showbiz)
Πάρε τηλέφωνο τον κερατά
Ο έρωτάς της με γνωστό και αρκετά χρόνια μεγαλύτερό της επιχειρηματία τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας και στη δημιουργία οικογένειας. Φαίνεται όμως ότι η κυρία κάποια στιγμή μετάνιωσε και σκέφτηκε τι έχασε όταν παντρεύτηκε τον ώριμο κύριο. Έτσι, λοιπόν, δεν έχασε χρόνο και βρήκε όχι έναν, αλλά ολόκληρη σειρά εραστών, που φυσικά τους ρίχνει και κάποια χρονάκια. Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική με τους νεαρούς συντρόφους της στις κοινές τους εξόδους, ενώ ο σύζυγος εκείνη την ώρα δεν βρίσκεται στο πλευρό της, αλλά αλλού είναι νυχτωμένος. Αν και όλη η Αθήνα βουίζει πως γνωρίζει τη... δράση της και δεν μιλάει για να μην προκληθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Πάντως, όταν ο σύζυγος και η σύζυγος κάνουν κοινές εμφανίσεις, δεν χάνουν την ευκαιρία να δηλώνουν πόσο ερωτευμένοι είναι!
Μες στης πόλης το χαμάμ
Και συγκεκριμένα σε κάποια χαμάμ του κέντρου της Αθήνας έβαλε τα θεμέλια για την καριέρα του στην υποκριτική γνωστός ηθοποιός. Ο ίδιος εξελίχτηκε σε ζεν πρεμιέ και θεωρείται από τους πλέον περιζήτητους όχι μόνο στο γυναικείο φύλο, αλλά και στο ανδρικό. Άλλωστε, κάποιοι γνωστοί κύριοι ήταν εκείνοι που τον ξεχώρισαν ανάμεσα στους ατμούς και στα χαλαρωτικά λουτρά και τον βοήθησαν να μπει στο χώρο και να εξελιχθεί σε σταρ!
Σ έχω δει, κάπου, κάπου σε ξέρω...
Αυτό σκέφτονται όσοι γνώρισαν τη γνωστή παρουσιάστρια στη νεανική της ηλικία και ξέρουν καλά πώς προχώρησε στο χώρο της σόουμπιζ. Γιατί μπορεί τώρα να προβάλλει ένα σοβαρό και αμέμτου ηθικής προφίλ, αλλά στο παρελθόν μόνο με αυτή την εικόνα δεν θα την ταύτιζες! Αυτό το γνωρίζουν καλά άνθρωποι που στήριξαν όπως μπορούσαν την καριέρα της! Φυσικά, όλοι στο χώρο γνωρίζουν το παρελθόν, αλλά κανείς δεν βρίσκει το θάρρος να το πει ανοιχτά, αφού πλέον έχει τη δύναμη να τον εξαφανίσει. Κοίτα εξέλιξη...
Έχω ένα μυστικό
Η αλήθεια είναι ότι αναφερόμαστε σε έναν από τους πιο ευπαρουσίαστους επιχειρηματίες, με αρκετές κατακτήσεις στο ασθενές φύλο και πλούσιο βιογραφικό όσον αφορά τις κυρίες που έχουν περάσει από το πλευρό του. Η πραγματικότητα βέβαια, που είναι κρυμμένη στο σκοτάδι, λέει ότι ο συγκεκριμένος γόης κρατάει καλά κρυμμένο το μυστικό του κάπου εκεί στους δρόμους γύρω από τη λεωφόρο Συγγρού, μιας και του αρέσουν πολύ οι τραβεστί και οι τρανσέξουαλ. Όποτε λοιπόν βρίσκει την ευκαιρία, τις επισκέπτεται για να ξυπνήσουν οι αισθήσεις του!

Σχόλια