Πολυ τολμηρη φρασεολογια, για τα επεισοδια με τους Κυπριους φιλαθλους.


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ! Ντροπή και ξεφτίλα!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Β Αθήνας, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, εμείς συμπληρώνουμε και «σκιώδης» υπουργός Εξωτερικών μιας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ!Προστέθηκε κι αυτός, μαζί με τον γνωστό «πρύτανη» της «δημοσιογραφίας», τον χούλιγκαν Πρετεντέρη, στους κάφρους εμπρηστές!
Να τον χαίρεσαι Γιώργο Παπανδρέου!
Ιδού: «Kαλώ όποιον δεν πιστεύει στην πρόκριση να μην έρθει στο γήπεδο…
Την Τετάρτη θα πάω στο γήπεδο για να αποτελέσω μαζί με τους άλλους 32.000 θεατές τον 12ο παίκτη της ομάδας.
Και μετά το ματς βάζελοι, ΠΑΟΚτζήδες και λοιποί ...τα τηλέφωνα ανοιχτά…»
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, 25.08.2008(http://www.loverdos.gr/gr/article_detail.php?Mid=29&sub1=1&art=1780)
Εδώ δεν υπάρχει αδίκημα κ.Εισαγγελέα;
Δείτε τα εμπρηστικά δημοσιεύματα"Ποιος φταίει για την σημερινή κατάντια με Έλληνες και Κύπριους να συμπλέκονται μεταξύ τους;
Ο δημοσιογράφος ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ;) κάποτε έμμισθος υπάλληλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, πριν από λίγες μέρες είχε γράψει ένα εμπρηστικό άρθρο για την κόλαση που θα επικρατήσει στο γήπεδο. Βρείτε το άρθρο του και αναρτήστε το. Το αδίκημα είναι αυτόφωρο και λέγεται"διέγερση σε κακούργημα".
Ντροπή για τους δημοσιογράφους του κυκλώματος της ψευτοκουλτούρας του Λά στράντα και των ρεστοράν του Κολωνακίου και του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ. ΌΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ αστυνομία αυτοί είναι για τα μπάζα".Σε άλλους να τα πεις όχι σε εμάς.
Δείτε τι είχαμε γράψει για το άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου το οποίο δυστυχώς δεν διόρθωσε ποτέ παρά την κάλυψη που του δώσαμε.http://troktiko.blogspot.com/2008/08/blog-post_4803.html
Για το αν υπήρξε έμμισθος υπάλληλος του Ολυμπιακού πραγματικά δεν το ξέρουμε.
troktiko(http://troktiko.blogspot.com/2008/08/blog-post_8021.html)
Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ«ταξιδέψαμε στην Τραπεζούντα και δεν μας υποδέχτηκαν έτσι οι Τούρκοι οπαδοί, έχουμε πάει σε χώρες σαν τα Σκόπια που είναι εχθρικές και δεν είχαμε τέτοια αντιμετώπιση», ενώ ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Ανδρέας Παντελή, μετά την απογευματινή επίθεση στο γήπεδο Καραϊσκάκη, είπε:
«Μας περικύκλωσαν περίπου 1.000 άτομα, μας έβριζαν και μας έφτυναν. Με χτύπησαν υπάλληλοι του γηπέδου! Ήρθαμε για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά μόνο ως τέτοιος δεν αντιμετωπίζεται. Έχουν προπηλακιστεί από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο της ομάδας μας. Δεχθήκαμε επίθεση και στη φυσούνα του γηπέδου από 7-8 υπαλλήλους του γηπέδου με μαύρες φανέλες.
Αρχικά, ήταν να μη γίνει η προπόνηση.
Υπήρχε και παρατηρητής που ήταν παρών και τα είδε όλα.
Μας είπε ότι, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα σκεφτεί για την αυριανή (σ.σ. σημερινή) διεξαγωγή του αγώνα».Vendeta(http://ventetta.blogspot.com/2008/08/blog-post_27.html)
Ντροπή και ξεφτίλα"Εικόνες ντροπής, με τους φίλους της κυπριακής ομάδας να επιδεικνύουν τις ελληνικές σημαίες και κάποιοι από αυτούς - κυρίως γυναίκες - να τρέχουν έντρομοι προς την εξέδρα.
«Η Τουρκία είναι πιο ασφαλής χώρα από την Ελλάδα. Έχω πάει στην Τραπεζούντα, αλλά εδώ είσαστε ζώα. Είσαστε Τούρκοι ρε. Είσαστε Τούρκοι» φώναζε ένας οπαδός της Ανόρθωσης σε έξαλλη κατάσταση.
Δύο Κύπριοι φοιτητές μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Και οι δύο είναι εκτός κινδύνου. Ο ένας φέρει θλαστικό τραύμα στο μέτωπο και ο άλλος στο πόδι"…Εδώ και ημέρες πληρωμένα "παπαγαλάκια" και διάφορα άλλα φρούτα του Κήπου έχουν καλλιεργήσει ένα κλίμα οτι θα πρέπει πάση θυσία ακόμη και με ξύλο και τρομοκρατία να περάσει ο Ολυμπιακός την Ανόρθωση που τον διέσυρε στην Κύπρο με 3-ο.
Γιατί ρε παληκάρια θα πρέπει αυτό το...μπάζο που λέγεται Ολυμπιακός να περάσει δέρνοντας και τρομοκρατώντας; Κρίμα Σωκράτη που έβαλες να...καθαρίσουν οι πρεζάκηδες και οι ανώμαλοι. Τα σαπρόφυτα που καλλιεργούν σχεδόν όλες οι ομάδες για...τέτοια κατορθώματα (και κατάντησαν αηδία το ελληνικό ποδόσφαιρο).
ΥΓ οπως λεμε και στο τιτλο (που ειναι δικος μας βεβαια) η φρασεολογια του φιλου ειναι τολμηρη. Εν τουτοις το κειμενο ειναι επωνυμο και χαρακτηριζει (με βαρεις χαρακτηρισμους) πολιτικες συμπεριφορες. Γιαυτο και το βαζουμε. Εμεις δεν θα καναμε αυτους τους χαρακτηρισμους.Παντως το κειμενο ειναι πολυ καλα τεκμηριωμενο.

Σχόλια

Ο χρήστης σίβυλλα είπε…
Ανόρθωσις Αμμοχώστου - Υποκλινόμαστε σους άξιους νικητές και ζητάμε συγνώμη για τους κάφρους-εμπρηστές
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/blog-post_8929.html
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν έχουν μπεί κάμερες στο γήπεδο (και έξω από αυτό) για να φαίνονται οι χούλιγκαν, να πάνε φυλακή ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑ; Πότε επιτέλους θα γίνουμε ευνομούμενη χώρα; Κώστα Καραμανλή άσε λίγο τη Νατάσσα και τα δίδυμα και ασχολήσου λίγο με το λαό. Δέν είναι δυνατόν να περιμένεις από τον Κόκκαλη να νοιάζεται για την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό (οι φανατικοί αφήνουν λεφτά και αγοράζουν εφημερίδες).