Απίστευτη εξέλιξη μέ την Ζέτα Μακρυπούλια. Τά έφτιαξε με τον Χρήστο Χολίδη καί τά χάλασε με τον Αντώνη Ρέμο.


απο e-go.gr (7/1/09)

«Τι έγινε ρε παιδιά»; Με αυτή την απορία μείναμε όταν ακούσαμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια, όχι μόνο έχει σχέση με τον Χρήστο Χολίδη, αλλά μένουν μαζί στο νέο σπίτι εκείνης! Ουπς say it again. Και ο Αντώνης Ρέμος; Τι συμβαίνει με τον Αντώνη; Δεν τα ξαναβρήκαν; Τσάμπα τα φιλιά και τα υπονοούμενα στην πρεμιέρα εκείνου;

Το ομολογώ, λίγο ακόμη και η Μακρυπούλια θα μου τον κάψει τον εγκέφαλο. Τέτοιες ραγδαίες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και τόσες ανατροπές, ούτε που το περίμενα. Καιρός είναι να μάθουμε ότι παντρεύεται κιόλας. Με τον Χολίδη, πάντως, η σχέση της δεν μετράει πολύ καιρό αν και οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν ένα χρόνο μέσω κοινών φίλων.

Και παρόλο που τότε κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες ότι ήταν ζευγάρι, τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν και το θέμα ξεχάστηκε. Ωστόσο, το καλοκαίρι ήρθαν πιο κοντά και λέγεται ότι τότε ξεκίνησε μυστικά ένα φλερτ μεταξύ τους. Τίποτα το σοβαρό, όμως, διότι η Ζέτα είπε να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον όχι και τόσο ξεχασμένο έρωτα της με τον Ρέμο. Θα θυμάσαι την παρουσία εκείνου στη θεατρική παράσταση της πρώην του, αλλά και την εμφάνιση εκείνης στην πρεμιέρα του στο «Αθηνών Αρένα». Και βεβαίως βεβαίως, κανείς δεν ξεχνά το περίφημο φιλί στο στόμα που έδωσαν.

Φαίνεται, όμως, ότι οι προσπάθειες δεν απέφεραν καρπούς και το πρώην ζευγάρι είπε αθόρυβα το οριστικό «goodbye». Και στο σημείο αυτό επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο ο Χολίδης, ο οποίος είναι τα μάλα ταιριαστός με την Ζέτα και μαζί του περνάει ωραία. Εξάλλου, ο ανερχόμενος τραγουδιστής δείχνει να σέβεται την επιθυμία της να μην πάρει δημοσιότητα η σχέση τους, αποφεύγοντας κοινές εμφανίσεις και κοσμικά στέκια. Ωστόσο, δημοσιεύματα τους θέλουν να μένουν μαζί στο νέο σπίτι της Ζέτας, ενώ κάποια άλλα πιο τολμηρά δημοσιεύματα πηγαίνουν πιο μακριά την βαλίτσα.... Ο, τι κι αν ισχύει, σύντομα θα δείξει.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον Χολίδη δεν τον γνωρίζω αλλά καλά έκανε και χώρισε με τον Ρέμο.
Είναι ντροπή αυτός ο γλίτσης να γαμάει τέτοιο μουνί.