Ενας παράφορος έρωτας, μιά κακιά συνήθεια καί η αιτία πού δέν παντρεύεται γνωστός τραγουδιστής. Σόδομα καί Γόμορα.


απο e-go.gr
Έρωτας παράφορος και καθόλου αδιάφορος
Είναι αυτός ανάμεσα σε πετυχημένο μουσικοσυνθέτη και γνωστό τραγουδιστή. Οι δυο τους, αν και οικογενειάρχες, ζουν έναν παράφορο έρωτα. Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και σταθερή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό και οι δύο πήγαν να τινάξουν τα σπίτια τους στον αέρα εξαιτίας αυτού του παθιασμένου έρωτα. Τι συνέβη; Η γυναίκα του ενός έμαθε τα... κατορθώματα του άντρα της, αλλά η μεγάλη ζωή, το ηχηρό επώνυμο και η καλή κοινωνία που συναναστρέφεται είναι σημαντικότερα από όσα της συμβαίνουν στα προσωπικά της και δεν διατίθεται σε καμία περίπτωση να τα αφήσει. Έτσι, με τη δικαιολογία ότι κανείς δεν είναι τέλειος πορεύεται στο συζυγικό βίο. Όσο για τον τραγουδιστή και το συνθέτη; Απολαμβάνουν το δεσμό τους και βρίσκονται καθημερινά στο προσκήνιο. Η καριέρα του τραγουδιστή βέβαια είχε κάνει... κοιλιά, αλλά ο συνθέτης κατάφερε να τον επαναφέρει γρήγορα στις μεγάλες πίστες.
Κακές συνήθειες
Ο νεαρός τραγουδιστής είναι ο απόλυτος πειρασμός για κυρίους και κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου. Σκέφτονται όλοι πόσο όμορφα θα περάσουν μαζί του και τι ξεχωριστές στιγμές θα ζήσουν. Βέβαια, μετά ανακαλύπτουν ότι το καρπούζι ήταν μάπα! Όχι γιατί δεν τους ικανοποιεί σεξουαλικά, αλλά γιατί ανακαλύπτουν ότι το σπίτι τους άδειασε από τα περιττά! Δηλαδή, από οτιδήποτε έχει μεγαλύτερη αξία και θεωρείται είδος πολυτελείας. Βλέπετε ο νεαρός είναι κλεπτομανής και μπορεί οι άλλοι να τη βρίσκουν στο σεξ μαζί του, εκείνος όμως τη βρίσκει στο... χέρι!
Γιατί δεν παντρεύεται;
Νέος, ωραίος, επιτυχημένος. Ο απόλυτος συνδυασμός για τον ιδανικό άντρα. Αυτός είναι και ο άνθρωπος της είδησης, ο οποίος είναι τραγουδιστής με φωνή που στο άκουσμά της παραληρούν χιλιάδες Έλληνες. Και μπορεί στα επαγγελματικά του τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα, στην προσωπική του ζωή όμως είναι όλα αρκετά μπερδεμένα. Πολλές είναι οι φορές που έχει αποφύγει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, ενώ κάθε φορά αυτό συμβαίνει για τον ίδιο λόγο. Η αδυναμία του στο ανδρικό φύλο δεν του επιτρέπει να στερηθεί την ελευθερία του και να εγκλωβιστεί στις υποχρεώσεις ενός γάμου. Πρόσφατα μάλιστα δημιούργησε μια νέα σχέση με άλλο γνωστό τραγουδιστή, με τον οποίο έχουν γίνει αχώριστοι, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό διατηρούσε δεσμό με έναν έγχρωμο άντρα 32 χρόνων, με τον οποίο περνούσε τις ελεύθερες ώρες του σε διαμέρισμα της Γλυφάδας, το οποίο νοίκιασε για να στεγάσει τον έρωτά τους.

Σχόλια