Αλέξης Γεωργούλης: Δέν τά έχω μέ την Εύα Καιλή. Απλά βρεθήκαμε σέ ένα κλάμπ στή Νέα Υόρκη καί διασκεδάσαμε...



Την απάντηση του στην ιστορία με την Εύα Καϊλή και τις φήμες που τον τελευταίο καιρό τούς θέλουν ζευγάρι, έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης. Λίγο πριν φύγει για την Αμερική, ο ηθοποιός είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δώσει ένα τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με τη νεαρή βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, την οποία, όμως, παραδέχεται ότι γνώρισε στη Νέα Υόρκη μέσω κοινών φίλων. Απλά συστήθηκαν τότε, βρέθηκαν στο ίδιο κλαμπ και όπως όλοι οι νέοι του κόσμου διασκέδασαν εκείνη τη βραδιά. Αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε, σύμφωνα με τον ηθοποιό από τότε δεν έχουν συναντηθεί ξανά.

Ακόμη και τις μέρες αυτές που ο Αλέξης βρίσκεται στην Ελλάδα δεν έχουν βρεθεί. Τι, πήγαν χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Βερολίνο; Μάλλον, αυτή η ιστορία είναι... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Γιατί απλά οι δυο τους ποτέ δεν πήγαν μαζί στο Βερολίνο. Η Καϊλή ταξίδεψε στη γερμανική πόλη, αλλά παρέα με τη μητέρα της κι ένα στενό της φίλο.

Ο, δε, Γεωργούλης έμεινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα, αφού ήθελε τις μέρες των γιορτών να τις περάσει οικογενειακά και με τη μητέρα του, καθώς λίγους μήνες πριν έχασαν τον πατέρα του. Τέλος πάντων, ο ηθοποιός αρνείται κάθε σχέση και δεσμό με την Καϊλή, ενώ τις επόμενες μέρες θα φύγει ξανά για Αμερική. Και στο σημείο αυτό, άφησε με να ρίξω μαύρο δάκρυ, διότι ο Αλέξης δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Βρε μπας και μείνει μόνιμα εκεί;. Α ρε πλανεύτρα Αμερική. Μπούχου, μπούχου. (e-go.gr. 15/1/09)

Σχόλια