Αν καί βγάζει πολλά λεφτά, αν και τα έχει μέ την Δούκισσα ο Νίνο δέν είναι ευτυχισμένος και μάλλον κοιμάται μέ χάπια....


απο e-go.gr(6/1/09)


Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, το Νίνο δεν μπορώ να τον καταλάβω. Σαν τον κάβουρα πηγαίνει αυτό το παιδί... Όλο ανάποδα. Υποτίθεται ότι αυτή την περίοδο περνάει τις ωραιότερες φάσεις της ζωής του, αφού έχει σχέση με την Δούκισσα Νομικού και είναι ο μόνος ερωτευμένος που δηλώνει... δυστυχισμένος!

«Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα» είναι η φάση που περνάει και αναρωτιέσαι εσύ ο έρμος που διαβάζεις τις δηλώσεις του αοιδού: «τι θα έκανε αν ήταν μόνος και δεν είχε στο πλευρό του κοτζάμ Δούκισσα; Χαρακίρι»; Ο Νίνο, που λες, δήλωσε σε τελευταία συνέντευξη του ότι είναι δυστυχισμένος, τα λεφτά που βγάζει από τη δουλειά του δεν είναι ικανά να του φέρουν την ευτυχία, ενώ αποκαλύπτει ότι όλοι οι διάσημοι για να κοιμηθούν παίρνουν ηρεμιστικά χάπια.

Δεν μας αποκάλυψε αν ισχύει το ίδιο και με αυτόν, αλλά τι να το κάνεις; Με έπιασε τέτοιο ψυχοπλάκωμα όταν διάβαζα τη συνέντευξη του και τέτοια κατάθλιψη, άστα να πάνε. Ήταν στραβό το κλήμα (εγώ), ήρθε και ο γάιδαρος (Νίνο) και το έφαγε... Βέβαια, ο αοιδός ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Σταρ Ελλάς και πώς γίνεται να είναι δυστυχισμένος από τη στιγμή που έχει σχέση. Και βέβαια απάντησε ότι πράγματι είναι ερωτευμένος, αλλά εξακολουθεί να νιώθει μόνος, αφού πολλά βράδια κοιμάται μόνος.

Ξυπνάει, δε, πάντα μόνος (άρα μάθαμε ότι η Δούκισσα δεν κοιμάται σπίτι του ποτέ), πίνει μόνος τον καφέ του, κάνει μόνος μπάνιο, μιλάει μόνος του και γενικά νιώθει μία απέραντη μοναξιά. Ούι, ούι μάνα μου. Στα γράφω και με έπιασε πάλι ψυχοπλάκωμα. Αλήθεια, η καλή του τι να αισθάνθηκε όταν διάβασε τη συνέντευξη του; Ευτυχία πάντως, όχι. Γιατί ξέρεις τι είναι να λέει ο γκόμενος σου ότι είναι δυστυχισμένος; Να μη μας τύχει.....

Σχόλια