O Πρετεντερης προειδοποιει (και αυτος). Μην ειστε ηλιθιοι, ο πολιτης καταλαβαινει θα σας παρει με τις πετρες.


Λεει μεταξυ αλλων ο Πρετεντερης.
....Και θυμάμαι επίσης πολύ πιο πρόσφατα το ΠαΣοΚ να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη.
Μάλιστα!
Και οι κακουργηματικές διώξεις κατά κυβερνητικών στελεχών για την Cosmote και τον « Γερμανό», τι είναι άραγε;
Αποτέλεσμα της χειραγώγησης;
Εκτός και αν δεχτούμε ότι η κυβέρνηση χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη για να διώκει την ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν είναι ύποπτη για χειραγώγηση αλλά για σχιζοφρένεια. Νομίζω ότι αυτός ο καιροσκοπισμός τροφοδοτεί την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, περισσότερο και από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.
Διότι οι πολίτες δεν είναι κορόιδα.
Αντιλαμβάνονται και τις επιφάσεις και τις μεθοδεύσεις και τις σκοπιμότητες. Αντιλαμβάνονται τα κίνητρα και τις επιδιώξεις. Μπορούν ενδεχομένως να προσπεράσουν τα παραπτώματα, να συγχωρέσουν τις αδυναμίες. Αλλά δεν τους βλέπω διατεθειμένους να ξεπεράσουν εύκολα την κοροϊδία.
-------------------------------------
Το εχουμε πει και εμεις.
Ο μεσος πολιτης σημερα εχει καλυτερο επιπεδο απο τον μεσο πολιτικο και οπωσδηποτε απο τον μεσο δημοσιογραφο. Μερικα πραματα που γινονται στη δημοσια ζωη οφειλονται σε καθαρη, γνησια, οριτζιναλ ηλιθιοτητα.
Ειναι ηλιθιοι πως το λενε, δεν τους κοβει, ειναι βλακες.
Αδικα ψαχνουν μερικοι για κρυμενα σχεδια.
Η ηλιθιοτητα ειναι αητητη....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Γιαννάκης μιά ζωή παίζει κρύο-ζεστό για να κατευθύνει υπόγεια. Πάντως εάν το κόμμα του τον άκουγε θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα σήμερα για το πασόκ. Το κακό είναι ότι οι δυναμικοί πασόκοι είναι φανατικοί και άρα στερούνται καθαρού μυαλού, που έχει ο στρατηγός Γιάννης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν χειραγωγούνται όλοι οι δικαστές, αλλά συγκεκριμένοι. Στον Χριστοφοράκο δεν ασκήθηκε δίωξη. Όπως είπε ο Τσίπρας, ο Χριστοφοράκος δεν πήγε ούτε να καταθέσει. Αυτό είναι τρομερή πρόκληση. Διαφνείτε wolf ή θα κάνετε κι εδώ το κορόϊδο;
Ο χρήστης wolf είπε…
ναι διαφωνω. απλα δεν ξερεις. μη βιαζεσαι να μιλησεις για καποια προσωπα και την τελικη τυχη τους. μην ξεχνας οτι ακομα δεν εχουν ασκηθει διωξεις.