Ειναι οι του ΣΥΡΙΖΑ εκτος συστηματος; Ποσο δικαιουνται να παριστανουν τους ασπιλους και αψεγαδιαστους;

2.25,
πρέπει να καταλάβεις ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εκτός συστήματος για να έρθουν και να μας παριστάνουν τις παρθένες, αλλά είναι ευνοούμενοι του συστήματος.
Λίγοι ΣΥΝασπιστές έχουν βολευτεί από το ΠΑΣΟΚ?
Διορισμοί, επιτροπές, και γενικότερα νομή της εξουσίας σε χαμηλότερο επίπεδο, ώστε να τους έχουν ευχαριστημένους και να τους συνθλίβουν εκλογικά κάθε φορά σε ποσοστά γύρω στο 3%.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα, το ότι ο Τσίπρας υπηρέτησε στο ... Πεντάγωνο!
Καραμπινάτι περίπτωση ρουσφετιού από τον ίδιο τον υπουργό!
Λοιπόν, πώς θα πάρει την ψήφο του νέου που υπηρετεί στον Έβρο?
Λαϊκίζοντας μόνο?
Δεν τον έχουν πάρει είδηση ότι ο ίδιος δεν μπορεί να καταγγέλει ένα σύστημα του οποίου είναι ευνοούμενος?
Τώρα, τον Αλαβάνο τι είναι αυτό που δεν τον κάνει νεόπλουτο?
Το ότι δε φορά γραβάτα και έχει γένια?
Είναι ο πιο πλούσιος Έλληνας πολιτικός και είναι τουλάχιστον κοροϊδία να παριστάνει τον υπερασπιστή των αδυνάμων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως μια φωνή άκρατης και άκριτης διαμαρτυρίας, που κεντρικό σύνθημα είναι "να μην αλλάξει τίποτα, να μη θιγούν τα κεκτημένα".
Όταν όμως μια κοινωνία παραμένη στάσιμοι, οι μόνοι που ευοούνται είναι οι έχοντες και κατέχοντες, καθώς δε δημιουργούνται προϋποθέσεις κοινωνικών ανακατατάξεων και συνεπώς αναδιανομής του πλούτου. Και επειδή οι ίδιοι ανήκουν ως επί το πλείστον στην κατηγορία των "εχόντων", υπερασπίζονται σθεναρά τη στασιμότητα.
Ένα τελευταίο παράδειγμα θα δώσω μόνο. Ο Τσίπρας ήταν γνωστός φοιτητοπατέρας πριν λίγα χρόνια στη σχολή των Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Το μοντέλο της συνδιοίκησης των πανεπιστημίων από σχεδόν φασιστικές μειοψηφίες, βοήθησε τον ίδιο να γίνει αρχηγός κόμματος.
Τα πανεπιστήμια όμως είναι ή όχι σε κατάσταση διάλυσης?
Ο μέσος φοιτητής εξυπηρετείται από αυτή την κατάσταση?
Γιατί όλα τα παιδιά της οικονομικής και πολιτικής ελίτ πηγαίνουν στο εξωτερικό για σπουδές? Για να έρθουν και να καπελώσουν όλους εμάς τους ημιμαθείς, επειδή δεν είχαμε τη δυνατότητα να πάμε έξω?
Γιατί δε θέλουν να αλλάξει τίποτα?
Ελπίζω να μη σας κούρασα πολύ.
Φίλε 2.25, ελπίζω να σε προβλημάτισα
YΓ Αυτο που βλεπετε ειναι βεβαιο αυτουσιο ολοκληρο σχολιο. Ενδιαφερον θα ειχε επισης να παραθεσει κανεις σε ποιες περιοχες της χωρας και σε ποια προαστια τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ανεβασμενα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από ότι βλέπω και διαβάζω - και σε διάβασα τυχαία μετά από πολύ καιρό- άρχισε να αναπαράγεται από όλα τα ρουσοπουλικά παπαγαλάκια το σημερινό άρθρο αυτού του απέραντου βλάκα με το επίθετο Κοττάκης στον "Ελεύθερο Τύπο".
Σε κάθε περίπτωση πάντως το ότι έχετε, έστω και αργά, ανακαλύψει την τεράστια προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ και τον αναδεικνύετε ως τον βασικό αντίπαλο του δεξιού μπούλη της Ραφήνας δείχνει ότι αρχίζετε και αντιλαμβάνετσε τι σας περιμένει.
Ο χρήστης wolf είπε…
εγω το εβαλα σαν σχολιο αναγνωστη. δεν ξερω αν το εγραψε ο κοττακης. βεβαια δεν εχει τοση σημασια αλλα απο μια γρηγορη ματια που εριξα δεν το βρηκα. ο φιλος που το εγραψε τι λεει?