Το ΚΚΕ τα ριχνει στο ΛΑΟΣ (εννοειται), ακομα πιο χοντρα στο ΠΑΣΟΚ αλλα και στον ΣΥΝ.

Λεει μεταξυ αλλων η ανακοινωση του ΚΚΕ.
......Το πολιτικό γραφείο του ΚΚΕ κατηγορεί το ΛΑΟΣ ότι «παίζει τη δύναμη κρούσης. Είναι το κόμμα που προσφέρεται για την ανοιχτή μεταφορά και εκτόξευση του πιο πρόστυχου και πρωτόγονου αντικομμουνισμού της εποχής των «κονσερβοκουτιών»,της εποχής των στρατοδικείων και των Παρθενώνων της Μακρονήσου».
Για το ΠΑΣΟΚ, το πολιτικό γραφείο του ΚΚΕ αναφέρει ότι «ολοφάνερος είναι και ο ρόλος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Επιβεβαιώθηκε ότι αποτελεί την βασική πηγή απ' όπου εκπορεύεται η ανήθικη επίθεση κατά του ΚΚΕ», και σημειώνει ότι «αυτά τα γνωρίζει και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, όμως προτιμά να τα αποσιωπά. Προτιμά τα υπονοούμενα, επαναλαμβάνει και αυτός τα σχετικά με μια απουσία του ΚΚΕ από την επιτροπή της Βουλής. Ψαρεύει, ως συνήθως, σε θολά νερά».

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΚΕ...

ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ !) ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΟ ΑΠΟ ΞΕΝΗ (ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ) ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (Κα Κε Μπε) τωρα σε 'γερμανους' θα κολλαγε ?

ΝΤΡΟΠΗ , αν νομιζεις οτι εχει το ΚΚΕ (του εγκληματος και της προδοσιας ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που τους ηξερε και καλυτερα..) την εξωθεν καλη μαρτυρια ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ... ειναι το ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΕΔΑΦΗ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ στα 'συντροφια' του της ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ..

ντροπη και παλι ντροπη..