Τζουφιο σκανδαλο η εξαγορα της Γερμανος. Η διωξη εγινε για να μην κλαιει το ΠΑΣΟΚ.

Σιγουρα η εξαγορα της Γερμανος δεν ειναι πολιτικο σκανδαλο.
Αν υπαρχει κατι αυτο βρισκεται στην (πιθανη) εσωτερικη πληροφορηση που ειχαν καποιοι μηνες πριν κλεισει η δουλεια.
Η μονη πολιτικη διασταση ειναι αυτη που υποννοουν οι Παγκαλος και Καρατζαφερης.
Δηλαδη δεν αγγιζει την κυβερνηση.
Τοτε γιατι εγινε η διωξη?
Χαριτολογωντας (δηλαδη υπερβαλλοντας) καποιοι λενε οτι εγινε γιατι η δικαιοσυνη δεν μπορουσε να ακουει το πασοκ να κλαιει και να εκλιπαρει δεξια και αριστερα δωστε μας κατι και εμας θα μας παρουν με τις πετρες οι ιδιοι οι οπαδοι μας.
Ασφαλως προκειται για χαριτολογηματα (δηλαδη δεν ειναι ετσι).
Παντως καποιοι λενε οτι ειναι χαρακτηριστικο οτι δεν υπαρχει καποιο στοιχειο η κατι συγκεκριμενο παρα μονο οτι βλεπει κανεις στο ταμπλω του χρηματιστηριου.
Θα μου πεις λιγο ειναι?
Οχι βεβαια και ισως καποιοι χρηματιστες αν πιεστουν λιγο κατι να εχουν να πουν αλλα παντως σε καμμια περιπτωση δεν προκειται για πολιτικο σκανδαλο.
Ας ελπισουμε παντως οτι το πασοκ καπως ευχαριστηθηκε με αυτο το τζουφιο σκανδαλο και οτι θα παψει να κλαιει γοερα για λιγο τουλαχιστον.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Σκάνδαλο Γερμανός - η απόλυτη απαξίωση της σοβαρότητας".
Οι καναλο-νταβατζήδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι με λιγότερα χρήματα ο ΟΤΕ θα μπορούσε να δημιουργήσει δίκτυο πωλήσεων σαν του Γερμανού. Επιλέγουν να μην θυμούνται τα ιδιόκτητα OTE shops, που κτυπούσαν μύγες και ο ιδιωτικός ανταγωνισμός ξεπέρασε κάποια στιγμή το 75% της αγοράς;
Η αγορά της Γερμανός από την Cosmote ήταν κίνηση μάτ που αναστάτωσε τις ιδιωτικές εταιρίες, που μετά έμειναν χωρίς δίκτυα πωλήσεων. Παρόλο που αναγκάστηκαν να ξοδέψουν δεκάδες εκατομμύρια για δικά τους καταστήματα έχασαν την παντοκτατορία τους από τη δύναμη της Γερμανός που πήγε αυτούσια στον ΟΤΕ.
Σχόλιο 1:Βολεύει του νταβατζήδες να μετατεθεί η συζήτηση από τα σκάνδαλα της Siemens.
Σχόλιο 2:Χωρίς να υπονοώ δόλο, εάν κάποιοι δικαστικοί δεν έχουν γνωρίζουν όσα οι 20-χρονοι πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών σχολών καλό θα είναι να ασχολούνται καλύτερα με διαζύγια και κτηματικές διαφορές.