Το Μεγαρο Μαξιμου ανησυχει για την καταρευση του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ μεταδιδει την ασθενεια του σε ολο το πολιτικο συστημα....

απο ελευθερο τυπο.
Μια αρνητική τροπή των σφυγμομετρήσεων για το ΠΑΣΟΚ εισπράττεται ως «σοβαρός κίνδυνος» και από το Μέγαρο Μαξίμου. Στελέχη της Ν.Δ. αναγνωρίζουν ότι νέα κρίση εμπιστοσύνης προς τον έναν πόλο του δικομματισμού θα οδηγήσει σε αποσάθρωση του πολιτικού συστήματος συνολικά και θα επιδεινώσει τα δεδομένα και για την κυβέρνηση.
«Χωρίς αντίπαλο θα είναι χειρότερα», λένε χαρακτηριστικά και παραδέχονται πως σε μια τέτοια περίπτωση οι ψηφοφόροι ακόμη και του στενότερου κομματικού πυρήνα θα μπορούν ευκολότερα να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, καθώς μάλιστα όλο και ευρύτερα στρώματα θα πλήττονται από την οικονομική κρίση.
-------------------------------------
Το εχουμε γραψει βεβαια εδω και καιρο.
Ενα τοσο πολυ προβληματικο ΠΑΣΟΚ ειναι προβλημα για ολους.
Πολλοι φανατικοι της ΝΔ λενε.
Ας τους διαλυσουμε.
Καποιοι λενε οτι δεν αποκλειεται αυτο να μπορει να γινει εδω και μηνες μαλιστα οχι τωρα.
Ομως αυτο δεν συμφερει την ΝΔ.....
ΟΛα τα κουλα που παρατηρουνται τον τελευταιο καιρο (νεο κομμα, ανοδος Τσιπρα, καταρευση δικομματισμου και αρα φοβος ακυβερνησιας κλπ) βασικα εχουν αιτια την διαλυση του ΠΑΣΟΚ.
Ειναι κοινο μυστικο αυτο...

Σχόλια

Ο χρήστης theodore είπε…
Εμ φίλε WOLF,εσείς οι ίδιοι λέγατε "ψηφίζω Γιωργάκη,στηρίζω Κωστάκη".
Σε λίγο που θα έχουν καταρρεύσει και οι δύο,θα είναι αργά και για τα κόμματα τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταιγίδα για το πασόκ τα στοιχεία που έρχονται από τη Γερμανία. Ως πότε ο Γιωργάκης νομίζει ότι διαγράφοντας τους μιζωμένους θα γλυτώνει το πολιτικό κόστος;
Δεν θα βαρεθούμε από Σεπτέμβρη.