Τωρα εξηγουνται ολα αυτα τα επικοινωνιακα λαθη του ΠΑΣΟΚ. Διαβαστε πως παιρνουν κρισιμες επικοινωνιακες αποφασεις...

απο βημα.
Το ΠαΣοΚ δεν χορεύει διότι είναι απασχολημένο με τη μετακόμιση στην οδό Ιπποκράτους και με τελετουργικές συσκέψεις για την προετοιμασία των επιχειρημάτων του κόμματος εν όψει της ΔΕΘ. Μια τέτοια σύσκεψη έγινε την Πέμπτη.
***
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Από την κυρία Εύα Καϊλή ως την κυρία Λούκα Κατσέλη, όλοι ήταν εκεί για να συμβουλεύσουν τον κ. Γ. Παπανδρέου. Η Λούκα με «Λουκανόμικς», η Εύα με «Ευανόμικς», ο κ. Φ. Σαχινίδης με «Φιλιππονόμικς» και ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης με «Χρυσονόμικς». Ολα μαζί συνθέτουν τα «Γιωργονόμικς» του κ. Παπανδρέου.
***
Την παράσταση έκλεψαν τα «Ρεππανόμικς» του κ. Δ. Ρέππα. Ο Γραμματέας τής ΚΟ του ΠαΣοΚ και πρώην τοτέμ του εκσυγχρονισμού τόλμησε μια «πύρινη» πρόταση: «Να κάψουμε τον Καραμανλή» μου λένε ότι είπε. Εννοούσε να σπρώξουν τον Πρωθυπουργό (ο οποίος κατά τον κ. Παπαδόπουλο χορεύει ως ερυθρόδερμος) μέσα στη φωτιά των προβλημάτων. Πώς όμως θα γίνει αυτό; Ο κ. Ρέππας δεν εξήγησε. Ενδεχομένως θα το μάθουμε στη σύσκεψη του 2009.
***
Η κυρία Λούκα Κατσέλη και ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης ζήτησαν να καταρριφθεί ο μύθος της «εισαγόμενης κρίσης». Πώς όμως θα καταρριφθεί; Δεν διευκρίνισαν. Επειδή υπάρχει υπερπαραγωγή ιδεών, κάποιος πρέπει να τις καταγράφει (μη τύχει και χαθεί τίποτε...). Ετσι ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, πάντα επιμελής και πειθαρχημένος, έφερε λάπτοπ και κρατούσε σημειώσεις. Στο δικό του λάπτοπ έγραφε και ο κ. Παπανδρέου, αλλά προφανώς απαντούσε στα e-mail των θαυμαστών του.
***
-------------------------------------------------------
Και εγω μιλαγα για επιτελειο Γιωργου και εδινα και συμβουλες...
Αυτοι μαζευονται ολοι μαζι (Ευα Καιλη κλπ) λεει ο καθενας την παπαρια του (που θα ελεγε και ο Σουφλιας) ο Παπακωνσταντινου γραφει στο λαπτοπ και μετα βγαζουν τον Γιωργο στην τηλεοραση να τα κανει πραξη...
Με τον ηλιο τα βγαζω με τον ηλιο τα μπαζω τι εχουν τα ερμα και ψοφανε?
ΥΓ εν τω μεταξυ το κειμενο δεν μου φαινεται για χιουμοριστικο, μαλλον ετσι αποφασιζουν...
ΥΓ2 να διευκρινισω οτι σεβομαι και εκτιμω ολα τα παραπανω προσωπα τα οποια ειναι ολα απολυτα αξιοπρεπη και σοβαρα (μερικα πολυ σοβαρα) για την διαδικασια μιλαω , οπως φανταζομαι και το βημα εξαλλου...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Giati nomizeis oti prepei na ginoun oloi san thn yaina ton rousopoulo?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε συ wolf πόσα σου δίνουν για τις διάσπαρτες παπαρολογίες εναντίον του ΠΑΣΟΚ? Ελεος ,είμαστε μεγάλα παιδιά.