Ελευθερος τυπος: Να φυγει ο Λιαπης. Εθνος: Μελοδραμα. Σκληρες αποψεις αλλα οχι στοχοποιηση. Τα ολεθρια λαθη του υπουργου...




Ο πολιτης δεν ειναι χαζος. Τα σημερινα πρωτοσελιδα μπορει να ειναι σκληρα για τον Λιαπη αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι στοχοποιηση.
Εχεις μια γνωμη την γραφεις καθαρα και ξαστερα.
Δεν γραφεις ψεματα, δεν αφηνεις υπονοουμενα ενω δεν υπαρχουν στοιχεια.
Κανεις κριτικη.
Η κριτικη -ακομα και η πιο σκληρη, και η πιο αδικη- ειναι θεμιτη.
Μαλιστα οσο πιο σκληρη τοσο καλυτερα.
Εκτιμας οτι πρεπει να φυγει ο Λιαπης. Ειναι μια καθαρη γνωμη.
Εκτιμας οτι η δηλωση ηταν μελοδραμα και συνομοσιολογια. Ειναι μια καθαρη γνωμη.
Επι της ουσιας τωρα ο πολιτης εχει καταλαβει τα παντα.
Ξερει ποιοι εκαναν την διαρροη και γιατι.
Ξερει γιατι στοχοποιηθηκε ο υπουργος.
Και ξερει και τα λαθη του υπουργου.
Δεν αποκλειεται δηλαδη ο υπουργος να προσπαθησε να κρυψει απο τον κοσμο καποιες φιλικες σχεσεις και ενδεχομενως ενα τροπο ζωης που εκτιμησε οτι και τα δυο θα εκαναν ζημια στη δημοσια εικονα του. Ομως σημερα δυσκολα μπορεις να κρυψεις οτιδηποτε....
Ενω δηλαδη θα μπορουσε ενδεχομενως να πει οτι παρολο που ηταν παρεα και θα μπορουσε να κανει ολο το ταξιδι με τους φιλους του με ολες τις ανεσεις του αυτος προτιμησε να παρει το αεροπλανο της γραμμης κλπ τι εκανε?
Προσπαθησε να πεισει οτι δεν ηξερε κανεναν και ηταν συμπτωσεις το οτι βρεθηκαν στα ιδια ξενοδοχεια η οτι εκανε οδικως καποια χιλιομετρα κλπ.
Ο χρυσος κανονας σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι η πληρης αληθεια.
Ο πολιτης εκτιμαει την αληθεια....
Επισης αν εβγαινε απο την αρχη ο ιδιος και τα ελεγε ολα αυτα καθαρα και με θαρρος στον κοσμο μπορει και να κερδιζε και την συμπαθεια του...
Οπως εγινε χθες εξαλλου....
ΥΓ Εννοειται οτι ολα αυτα ειναι δικες μου υποθεσεις και δεν αποκλειεται να μην ειναι και ετσι...Ενα σεναριο γραφω....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η πατσαβουροτυπία κατάντησε η Αυριανή της εποχής μας. Με 1 ευρώ αγοράζετε φήμες, σενάρια, συνομοσιολογία και κακόβουλη προπαγάνδα εναντίον της πιό έντιμης κυβέρνησης των τελευταίων 30 ετών.
Βλαστάρης, άλλος ένας "δημοκράτης" δημοσιογράφος - μπουμπούκι των πράσινων τρωκτικών.
Όλα για τη μάσα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο μηχανισμός προπαγάνδας είναι τέλεια οργανωμένος. Από τα πρωινάδικα στα μεσημεριανά με αποκορύφωμα τις ειδήσεις των οκτώ, δουλεύουν γκαιμπελικά οι εξαγορασμένοι "ενημερωτές" μας. Ακόμη και η 21η Απριλίου δεν ήταν τόσο καλοκουρδισμένη. Η χειρότερη στιγμή για τη δημοκρατία στη χώρα μας τα τελευταία 50 χρόνια.