Καταλαβαινουμε οτι δεν μπορουν να μπουν ολα τα λαμογια φυλακη. Ποιος θα μεινει; Αλλα 2-3 μεγαλα ονοματα πρεπει να μπουν βαθεια μεσα...

Ο πολιτης καταλαβαινει οτι δεν γινεται να βγει ολη η αληθεια.
Καταλαβαινει επισης οτι δεν γινεται (πρακτικα μιλωντας) να μπουν ολα τα λαμογια στη φυλακη.
Αστειευομενοι ασφαλως θα λεγαμε οτι ποιος θα μεινει εξω σε μια τετοια περιπτωση?
Λιγοι..
Θα υπαρξει προβλημα...
Απο την αλλη ομως δεν μπορει να μην μπει και κανενας φυλακη.
Η ΝΔ θα πρεπει 2-3 μεγαλα ονοματα να τα βαλει φυλακη.
Αφου βεβαιως αποδειχθει με ατρανταχτα στοιχεια οτι εχουν παρανομησει.
Αυτα εννοουνται.
Καταλαβαινει κανεις βεβαια τις δυσκολιες.
Αυτοι θα πουνε γιατι εμεις και οχι οι αλλοι.
Η θα απειλησουν οτι θα μιλησουν κλπ...
Αλλα δεν μπορει να γινει αλλιως...
Να βρουν τροπο να το κανουν...
Αυτη ειναι και η μονη λυση..
Δεν υπαρχει αλλη...
Ο κοσμος ειναι αηδιασμενος...
Αν δεν γινει ετσι (μερικα μεγαλα ονοματα βαθεια μεσα) το νεο κομμα θα βρει εδαφος και θα περπατησει...
Και δικαιως...
Αρα μην διανοηθουνε απο την ΝΔ να τα καλυψουν ολα... (οπως εκαναν το 2004 για το καλο του τοπου κλπ)
Θα μας βρουνε ολους απεναντι....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Η ΝΔ θα πρεπει 2-3 μεγαλα ονοματα να τα βαλει φυλακη."

Ανεξάρτητη δικαιοσύνη, σου λέει μετά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΗΝ
Τετάρτη, 23 Ιούλιος 2008
Έρχεται η αποκάλυψη-Μην σπρώχνεστε
Μιχάλη Καρχιμάκη πιάσε χαρτί και μολύβι. Έρχεται η αποκάλυψη. Ετοιμάσου για ερώτηση.
ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Η ΝΔ θα πρεπει 2-3 μεγαλα ονοματα να τα βαλει φυλακη" φτάνει να μην είναι μεγαλοστελέχη ή κυβερνητικοί αξιοματούχοι της σεμνής και ταπεινής Νέας Διακυβέρνησης...
Έχουμε και ένα image... μην το ξεχνάμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε μπλόγκερ, μέσα στην αφέλειά σου,
αποκαλύπτεις πως θεωρείς την Δικαιοσύνη διεφθαρμένη και εξαρτημένη από την κυβέρνηση, την κυβέρνηση να συνωμοτεί και να μεθοδεύει ποιόν και αν θα χώσει μέσα και ποιόν θα αφήσει και μας απειλείς με κάποιο νέο κόμμα, επιχειρηματιών (δηλαδή αρχιλαμογιών) ή στελεχών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (δηλαδή αρχιλαμογιών)που θεότυφλος ο κόσμος θα ψηφίσει για να καταλήξει στο βούρκο του Μπερλουσκονισμού.
Καμώνεσαι μπλόγκερ πως δεν ξέρεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ που συστηματικά (νομίζεις πως) χτυπάς, παίρνει ποσοστά υπερτριπλάσια ώς τετραπλάσια των τελευταίων εκλογών και δεν θέλεις να δεις, πως εκεί ολότελα φυσιολογικά θα στραφεί ο τίμιος και σκεπτόμενος κόσμος μαζί με εκείνα τα νιάτα που δεν έχουν μολυνθεί από το μικρόβιο του ατομισμού και του νεοπλουτισμού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2.25,

πρέπει να καταλάβεις ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εκτός συστήματος για να έρθουν και να μας παριστάνουν τις παρθένες, αλλά είναι ευνοούμενοι του συστήματος.

Λίγοι ΣΥΝασπιστές έχουν βολευτεί από το ΠΑΣΟΚ? Διορισμοί, επιτροπές, και γενικότερα νομή της εξουσίας σε χαμηλότερο επίπεδο, ώστε να τους έχουν ευχαριστημένους και να τους συνθλίβουν εκλογικά κάθε φορά σε ποσοστά γύρω στο 3%. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, το ότι ο Τσίπρας υπηρέτησε στο ... Πεντάγωνο! Καραμπινάτι περίπτωση ρουσφετιού από τον ίδιο τον υπουργό!

Λοιπόν, πώς θα πάρει την ψήφο του νέου που υπηρετεί στον Έβρο? Λαϊκίζοντας μόνο? Δεν τον έχουν πάρει είδηση ότι ο ίδιος δεν μπορεί να καταγγέλει ένα σύστημα του οποίου είναι ευνοούμενος?

Τώρα, τον Αλαβάνο τι είναι αυτό που δεν τον κάνει νεόπλουτο? Το ότι δε φορά γραβάτα και έχει γένια?

Είναι ο πιο πλούσιος Έλληνας πολιτικός και είναι τουλάχιστον κοροϊδία να παριστάνει τον υπερασπιστή των αδυνάμων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως μια φωνή άκρατης και άκριτης διαμαρτυρίας, που κεντρικό σύνθημα είναι "να μην αλλάξει τίποτα, να μη θιγούν τα κεκτημένα".

Όταν όμως μια κοινωνία παραμένη στάσιμοι, οι μόνοι που ευοούνται είναι οι έχοντες και κατέχοντες, καθώς δε δημιουργούνται προϋποθέσεις κοινωνικών ανακατατάξεων και συνεπώς αναδιανομής του πλούτου. Και επειδή οι ίδιοι ανήκουν ως επί το πλείστον στην κατηγορία των "εχόντων", υπερασπίζονται σθεναρά τη στασιμότητα.

Ένα τελευταίο παράδειγμα θα δώσω μόνο. Ο Τσίπρας ήταν γνωστός φοιτητοπατέρας πριν λίγα χρόνια στη σχολή των Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Το μοντέλο της συνδιοίκησης των πανεπιστημίων από σχεδόν φασιστικές μειοψηφίες, βοήθησε τον ίδιο να γίνει αρχηγός κόμματος. Τα πανεπιστήμια όμως είναι ή όχι σε κατάσταση διάλυσης? Ο μέσος φοιτητής εξυπηρετείται από αυτή την κατάσταση? Γιατί όλα τα παιδιά της οικονομικής και πολιτικής ελίτ πηγαίνουν στο εξωτερικό για σπουδές? Για να έρθουν και να καπελώσουν όλους εμάς τους ημιμαθείς, επειδή δεν είχαμε τη δυνατότητα να πάμε έξω? Γιατί δε θέλουν να αλλάξει τίποτα?

Ελπίζω να μη σας κούρασα πολύ.

Φίλε 2.25, ελπίζω να σε προβλημάτισα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3:37
Τον Αλαβάνο τον κάνει μη νεόπλουτο, το ότι είναι πλούσιος αναντάμ παπαντάμ. Τα κληρονόμησε, δεν τα έκλεψε.
Αν στον Τσίπρα έχεις να προσάψεις πως υπηρέτησε στο Πεντάγωνο και μετείχε στο φοιτητικό κίνημα (:!:), τότε πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρθένος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.56,

Αν αυτό το συμπέρασμα βγάζεις, λυπάμαι...