«Αγαπημένε μου Χρήστο, ύστερα από ένα ακόμη υπέροχο βράδυ που περάσαμε στο σπίτι σου στη Θεσσαλονίκη περιμένω να τακτοποιήσεις την υπόθεσή μου .

απο ελευθερο τυπο.
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα «μίλησαν» στην υπόθεση εκβίασης του Χρήστου Ζαχόπουλου!
Οι δισκέτες και τα SMS που ανιχνεύθηκαν από το προσωπικό αρχείο του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού και της προφυλακισμένης Εύης Τσέκου αναδεικνύονται στους καλύτερους «μάρτυρες» που… πέρασαν από το γραφείο του 2ου ειδικού ανακριτή, κ. Δημήτρη Οικονόμου.
Η υπόθεση του εκβιασμού, μέσα από τα στοιχεία που έρχονται στο φως, διανθίζεται από… έντονες δόσεις εκδίκησης, μίσους, αλλά και απέχθειας που ακολουθούν την ερωτική και όχι μόνο προδοσία…
Οι σημειώσεις που πληκτρολογούσε στον υπολογιστή της η προφυλακισμένη αρχαιολόγος… καίνε τον τέως γενικό γραμματέα για τη στάση που -κατά την ίδια- τήρησε όταν φλεγόταν η Ηλεία.Σε ένα από τα μηνύματα που του έστελνε στο κινητό τηλέφωνό του καταγράφεται ως «βάναυσα κακοποιημένη» από τον Χρήστο Ζαχόπουλο.
«Εγώ δεν είμαι εκβιάστρια, ούτε και πουτάνα», λέει στις σημειώσεις της.
Και προσθέτει, προφανώς αναφερόμενη στον πρώην εραστή της:
«Εσύ με κατάντησες έτσι, που δεν έκανες τίποτα απολύτως, μα τίποτα! Και όταν έμαθα για την Κοκολάκη, ε τότε αποφάσισα να σου δώσω ένα μάθημα ζωής, που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Γιατί δεν μπορείς να υποτιμάς τους ανθρώπους και να κακοποιείς βάναυσα το κορμί τους, την καρδιά και την ψυχή τους».
Το «κατηγορώ» συνεχίζεται:
-Αυτή έστελνε μηνύματα και υπήρχαν συχνά τηλεφωνήματα με τα συνήθη γελοία χαριεντίσματα του χοντρού.-Ηρθε στο γραφείο και άφησε όλα τα υπονοούμενα με ένα φοβερό θράσος.-Μετά της ζήτησες να διακόψετε, με την υπόσχεση ότι θα την «τακτοποιήσεις».-Τηλέφωνο στην ονομαστική εορτή της.-Πόσο απερίσκεπτος και ανεύθυνος, πόσο κάθαρμα μπορεί να είναι ένα δημόσιο πρόσωπο εξουσίας που βάζει στο σπίτι του και στο συζυγικό του κρεβάτι γυναίκα παντρεμένη με μπάτσο, με παιδιά, συμβασιούχο ωρομίσθια.
Τα έγγραφα που έχει «σώσει» ο ίδιος στον υπολογιστή του είναι χωρισμένα:
■ «Εκβιασμός.doc». Σε αυτό έχει αποθηκεύσει το χρονικό του εκβιασμού του.Αναφέρεται στους δικηγόρους Δημήτρη Μπαλέρμπα και Ηρακλή Κουτελίδα. Στον «Αλίνα» που του είπε ο Μπαλέρμπας ότι μπορούσε «να πάει μια βόλτα την Τσέκου σε ρεματιές της Αττικής»…
■ «Ενδειξη 1.doc».,Σε αυτό το αρχείο είναι περασμένα 5 μηνύματα που δεχόταν ο Χρήστος Ζαχόπουλος από το κινητό της Τσέκου, ένα καρτοκινητό, αλλά και από το τηλέφωνο γυναίκας συμβασιούχου… που περίμενε την τακτοποίησή της στη δουλειά!
Μήνυμα 1 στις 16-11-2007.
«Αγαπημένε μου Χρήστο, ύστερα από ένα ακόμη υπέροχο βράδυ που περάσαμε στο σπίτι σου στη Θεσσαλονίκη περιμένω να τακτοποιήσεις την υπόθεσή μου μέχρι τη Δευτέρα μεσημέρι.Ξέρω ότι είσαι έντιμος κρατικός παράγοντας και κρατάς τις υποσχέσεις σου. Σου γράφω από αυτό το νούμερο γιατί φοβάμαι τον άντρα μου. Η Παναγιώτα σου».
Περιλαμβάνονται 2 μηνύματα από την Εύη Τσέκου, η οποία τον ενημερώνει για το ότι θα λείψει από το γραφείο και άλλα 2 από άγνωστο αποστολέα με χυδαίο περιεχόμενο:
«Υπενθύμιση. Οι ξανθιές βδέλες εξαγοράζουν τις π…ες τους με μπαράζ στις φυλλάδες. Φυλάξου, φίλε Χρήστο».
«Φίλε Χρήστο, μερικές γυναίκες ρουφάνε το αίμα σαν τις βδέλες. Συνήθως έχουν ξανθιές τρίχες και είναι σαν Ρωσίδες μοντέλες. Εχουν σίγουρο σύστημα. Παίρνουν π…ες και μετά ταΐζουν τις φυλλάδες για να τα αρπάξουν χοντρά. Φύλαξε τον κώλο σου».
·«Ημερολόγιο1. doc». Εχει κρατήσει ο Χρήστος Ζαχόπουλος τις ημερομηνίες με τις τηλεφωνικές επαφές, αλλά και συναντήσεις του με τους δύο δικηγόρους.

Σχόλια