Το ΠΑΣΟΚ ψαρευει ψηφους στην συμπαθη κοινωνικη ομαδα των ομοφυλοφιλων. Φερεται υπουλα (για να μην το πουμε αλλιως).


απο το βημα.
Ο Γιώργος υποστηρίζει την καθιέρωση του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έσπευσε να συμπαρασταθεί (τηλεφωνικώς) στον δήμαρχο της Τήλου.
Αυτά πάνω κάτω διοχετεύονται αρμοδίως και εγώ, από την πλευρά μου, πολύ το διασκεδάζω. Μα τι μου λέτε!
Σοβαρά;
Ο Γιώργος υποστηρίζει τον γάμο των ομοφυλοφίλων;
Το μόνο που υποστηρίζει ο Γιώργος είναι το στραπατσαρισμένο προφίλ ενός ηγέτη που είχε κάποτε σύγχρονες ιδέες, ώσπου τις κατάπιε ο αναχρονιστικός λαϊκισμός του κόμματός του. Τίποτε περισσότερο δεν είναι η υπόθεση αυτή από πλευράς ΠαΣοΚ.
Απλώς, «είδε φως» ο Γιώργος και μπήκε, για να ξαναβγεί χωρίς η παρουσία του να έχει ταράξει ούτε κατ΄ ελάχιστον την ισορροπία του σύμπαντος...
Αν πραγματικά ενδιαφερόταν και δεν ψηφοθηρούσε παριστάνοντας τον «ευαίσθητο», θα είχε φροντίσει ώστε το ΠαΣοΚ να χαιρετίσει την πλήρη εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης, όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τις προθέσεις του, περιλαμβάνοντας στην πρότασή του και τα ομόφυλα ζευγάρια.
Αν τότε το προοδευτικό ΠαΣοΚ είχε προσφέρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση, είναι πολύ πιθανό σήμερα η διάταξη να είχε περιληφθεί στο νομοσχέδιο και όλες οι ακρότητες και οι ανοησίες που συμβαίνουν σήμερα θα ήταν περιττές.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Egw eimai gay
siga mhn pshfisw to Giwrgakh!!
eksallou den exw skopo na pantreytw (ti makakies ein aytes)
So mhn sfazontai sthn podia mas tsipres mipres ;)

g4l