Παραπληροφορηση και Αγιος ο Θεος...

Αν ρωταγε ο εισαγγελεας ποιος ηταν ο υπουργος θα επρεπε να σταματησει αμεσως την ερευνα και να στειλει την υποθεση σε εξεταστικη...
Τι σημαινει εξεταστικη?
Καποιοι πιστευουν κουκουλωμα...
Για αυτο δεν ρωτησε...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wolf σ' ωραίος.
Και γιαυτά που λές ,αλλά κυρίως γιατι αφήνεις ελεύθερο το σχολιασμό . Κι όχι σαν κατι Πασοκογκρουπούσκουλα στυλ τρωκτικού και nonews που μονομερώς σε πλένουν χωρις να σε αφήνουν να εκφραστείς και με κομπινούλες προσπαθούν να αυξήσουν τα hits τους .

.....

"Θυμάμαι συμμετείχαν ο κ Χριστοφοράκος ,συνοδεύοντας τα παιδιά του, ο κύριος Αλέξανδρος Λέτσας,ο κύριος Αθανάσιος Λασκαρίδης και ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ."

...είπε η μαντάμ.....
και η γραμμή βγήκε..."Γιατι δεν ρώτησε ο ανακριτης"

κανεις δεν το αντέστρεψε ....γιατι η μανταμ είπε καποιος υπουργός ενω ονομάτισε τους άλλους.Γιατι δεν είπε και το όνομα του υπουργού?

Ωραίο παιχνιδακι παίζουν οι Ναμπουκικοί.

Πετούν 2 ονόματα συγκεκριμένα κι ένα μπαλαντερ.Το ίδιο κανουν και με τα κόμματα .Τα 2 μεγάλα κι ενα μικρό που δεν υπάρχει.

Το ζητούμενο δεν είναι η κάθαρση αλλα η δημιουργία κλίματος καζανιού που βράζει.Οι απειλες και οι εκβιασμοί θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Ο σκοπός δεν είναι να τον ρίξουν ,γιατι αυτο μπορούν να το κάνουν ανα πάσα στιγμή. Αλλά ξέρουν οτι αν τον ρίξουν τώρα θα βγεί με 50%.Αργή αλλά σίγουρη διάβρωση ,σάπισμα και απινδαλματοποίηση συνεπώς ο στόχος τους.

Με ανησυχεί μόνο που κι εσυ πατάς την πεπονόφλουδα με τις δημοσκοπήσεις και βλέπεις μόνο το δέντρο.

Το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα είναι ο στόχος των Ναμπουκονταβατζήδων.Έστω και με 30%

και αφού οι ροες ψηφοφόρων απο ΝΔ προς ΠΑΣΟΚ είναι σταλαγματιές προσπαθούν να ανοίξουν τις βρύσες απο ΝΔ προς ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διαρροές που υποτίθεται υφίστανται από το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ την κατάλληλη στιγμή ως δια μαγείας θα επανακάμψουν.

Κοντολογίς υπάρχει ενα εκλογικό σώμα που έχει ψηφίσει και τα δύο μεγάλα κόμματα και σταθερά από το 2000 ψηφίζει καραμανλή.Γνωρίζουν οτι αυτο το σώμα σιχαίνεται να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ οπότε προσπαθούν με νύχια και δόντια να το οδηγήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ .Θα το πετύχουν?....Είδωμεν....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α τον καημένο τον κ.εισαγγελέα. Γι αυτό δεν τη ρώτησε για να μην πάει η υπόθεση στη Βουλή και την κουκουλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο χρήστης Θέλω-Βρίσκω είπε…
Χθές ο Γιωργάκης, ο Νίκος Κατέλης της πολιτικής, είπε ΣΟΒΑΡΑ ότι εάν λαδώσω ένα εφοριακό, δεν φταίει αυτός που τα πήρε αλλά εγώ που του τάδωσα (λές και αυτός δεν μπορούσε να σταματήσει την παράνομη συναλλαγή και να με στείλει στον Κορυδαλλό).
Για την ακρίβεια είπε ότι δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά οι κακοί επιχειρηματίες που τους εξαγοράζουν.
Με αυτά τα μυαλά θα κυβερνήσεις Γιωργάκη; Καλώς ήλθες πίσω στον πλανήτη Γή.