Και ενω τα ΜΜΕ δεν μιλανε γιαυτα γραφανε για τον γαμο του Μπακογιαννη. Και οταν απαντησε δεν εγραψαν τιποτα. Δειτε εδω την απαντηση.

Κύριε Διευθυντά,
Στο φύλλο σας της 1ης Ιουνίου επιχειρήσατε να συνδέσετε το γάμο μου τον Ιούλιο του 2006, με υπαρκτές ή ανύπαρκτες καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι αναφέρονται σε πληρωμές εξόδων κοινωνικής εκδήλωσης μέσω της εταιρείας SIEMENS.
Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να καλείται κανείς να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.Δύο λόγια μόνο για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις:
Είναι γεγονός, το οποίο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ότι τα έξοδα του γάμου καλύφθηκαν από τις οικογένειές μας και από εμάς τους ίδιους, όπως άλλωστε αποδεικνύεται από τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί.
Για του λόγου το αληθές το σύνολο των αποδείξεων, τιμολόγιων και δελτίων αποστολής βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.
Αντιστοίχως τα έξοδα διαμονής ή μεταφοράς όσων μας τίμησαν με την παρουσία τους τα κατέβαλε ο καθένας προσκεκλημένος μόνος του και αυτό επίσης πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί με μια απλή δημοσιογραφική έρευνα
Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.
Η μέθοδος, η οποία στηρίζεται στη διασπορά δια του Τύπου μιας σειράς από τερατώδη ψεύδη και φήμες με στόχο την ηθική εξόντωση κάποιού, διόλου τιμά όσους την χρησιμοποιούν. Διερωτώμαι λοιπόν σε τι εξυπηρετεί η δημοσίευση αποδεδειγμένα ανυπόστατων ψιθύρων, εκτός αν η φήμη αποτελεί είδηση, η συκοφαντία δημοσιογραφία και η λάσπη πολιτικό εργαλείο.
Ελπίζω ότι όσοι επενδύουν στη λογική του κανιβαλισμού και της λασπολογίας, μετά από αυτή την απόλυτη και σαφή πληροφόρηση, θα βάλουν τέλος στην συκοφαντική «σπέκουλα». Αλλιώς ο μόνος δρόμος είναι αυτός που προβλέπεται σε μια κοινωνία δικαίου, όπου τα στοιχεία και οι αποδείξεις έχουν μία ανάγνωση:
ο δρόμος της Δικαιοσύνης.
Είμαι δε βέβαιος κύριε Διευθυντά, ότι η επιστολή μου αυτή θα τύχει της ιδίας δημοσιότητας στην εφημερίδα σας, με το κείμενο που την προκάλεσε.

Κώστας Μπακογιάννης
---------------------------------
Επι πολλες μερες ΜΜΕ και μπλογκ γραφανε ξεκαθαρα για τον γαμο του Μπακογιαννη κλπ
Αφηνω οτι κανεις δεν ασχοληθηκε με αυτα που γραψαμε στα 2 προηγουμενα ποστ.
Το χειροτερο ειναι οτι οταν απαντησε ο Μπακογιαννης κανεις δεν εγραψε τιποτα.
Αν αυτο δεν ειναι παραπληροφορηση τοτε τι ειναι?
Προσεξτε οτι ο ανθρωπος δεν διαψευδει απλα γενικα και αοριστα.
Λεει ελατε να δειτε τις αποδειξεις και τα παραστατικα.
Αλλοι ουτε καν διεψευσαν.
Να πουνε κατι για τους τυπους ρε αδελφε.
Αλλα φαινεται οτι αισθανονται ασφαλεις...

Σχόλια