Χατζηγακης: Εμπλεκομενοι κυκλοι των υποθεσεων κανουν τις διαρροες. Επαρκη τα στοιχεια ,λεει η κυβερνηση.

απο e-go.gr
Αδικη χαρακτηρίζει o υπουργός Δικαιοσύνης, Σωτήρης Χατζηγάκης, την εμπλοκή του ονόματος του βουλευτή της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στην υπόθεση της Siemens, κάνοντας παράλληλα λόγο για ανεύθυνες διαρροές στοιχείων της δικογραφίας.
Αναφερόμενος και στην περίπτωση της χορηγίας της Siemens σε εκδήλωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογραμμίζει ότι «η ανεύθυνη και συκοφαντική "ονοματολογία" και σκανδαλολογία γύρω από κόμματα και πρόσωπα, δηλητηριάζει το δημόσιο βίο και διαμορφώνει ένα νοσηρό πολιτικό κλίμα, το οποίο βλάπτει τους θεσμούς και την ίδια τη Δημοκρατία». Παράλληλα, επισημαίνει ότι η παραπομπή τέτοιων θεμάτων σε Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, «μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει για τους πάντες στην παρούσα φάση των ανακρίσεων».«Οι ανεύθυνες διαρροές στοιχείων της δικογραφίας και μάλιστα από εμπλεκόμενους κύκλους των υποθέσεων αυτών, είναι απαράδεκτες», τονίζει ο κ. Χατζηγάκης

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατι δεν δημοσιευουν οι εφημεριδες,τις μεγαλες συμβασεις της siemens απο το 90 εως σημερα?
Γιατι δεν δημοσιευουν τις υπογραφες,οσων υπεγραψαν τις συμβασεις?
Πιθανον γιατι τα μμε,ειχαν συμμετοχη στις μιζες τοσα χρονια.
Με τα δωρακια,δημοσιων σχεσεων,της εταιρειας,σε συλλογους,νεολαιες,και βουλευτες ,ειναι σιγουρο οτι προωθουν συγκαλυψη τα μμε.