ΠΑΣΟΚ: Ανησυχουν μηπως δεν υπαρχει κατι (παρα τις φημες) για ΝΔ. Καλα κανουν και ανησυχουν. ΔΕΝ υπαρχει.

απο τα νεα.
Παράλληλα στο ΠΑΣΟΚ διατυπώνονται κάποιες επιφυλάξεις για την τροπή που θα πάρει η υπόθεση Ζίμενς. Θεωρούν ότι εάν το επόμενο διάστημα επιβεβαιωθεί- όπως όλα δείχνουντο όργιο φημών που θέλει και υπουργούς της Ν.Δ. να εμπλέκονται στο σκάνδαλο των μαύρων ταμείων, τότε η αξιωματική αντιπολίτευση θα έχει κάθε δικαίωμα να εγκαλεί τον κ. Καραμανλή για τις επιλογές του και να ζητεί αποπομπή των στελεχών του...
..... Αν όμως δεν ακολουθήσουν αποκαλύψεις και για κορυφαία στελέχη της Ν.Δ., πολλοί στη Χαριλάου Τρικούπη φοβούνται ότι «η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να μετατρέψει την υπόθεση Ζίμενς σε υπόθεση εισροής μαύρου χρήματος στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ».
Από τη Θήβα η υπεύθυνη Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη δήλωσε:
«Ο κ. Σημίτης έχει πολιτική ευθύνη για τον κ. Τσουκάτο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν τα γνώριζε όλα αυτά».
--------------------------------------------------
Καλα κανουν και ανησυχουν στο ΠΑΣΟΚ.
Δεν υπαρχει κατι για την ΝΔ.
Το εχουν ψαξει εδω και καιρο.
Αδικα ελπιζουν οτι θα ξεμπλεξιυν με αυτο τον τροπο.
Αλλος ειναι ο τροπος που πρεπει να βρουν

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως οι φήμες οργιάζουν για το Λιάπη.

Είναι σίγουρα καθαρός?
Ο χρήστης wolf είπε…
η κατασταση εχει ως εξης. οτι και οπου ηταν δυνατον να ψαχτει το θεμα ψαχτηκε. εδω και μηνες. δεν βρεθηυκε τιποτα. ο ιδιος λεει οτι ειναι καθαρος. απο εκει και περα και για τον αδελφο σου τον ιδιο δεν μπορεις να ξερεις ετσι? παντως αν υπηρχε κατι θα υπηρχε αλλος χειρισμος. ειμαστε (οσο ειναι ανθρωοπινως δυνατον ) σιγουροι οτι ειναι καθαρος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εισαι ηλίθιος αγόρι μου; Μεχρι το 2007 πέφταν οι μίζες..Πως δεν εχει σχέση η ΝΔ. Ο Λιάπης, ο Μητσοτακης, ο Βουργαράκης. Η ΝΔ θα προσπαθήσει να τους καλύψει και ετσι θα χάσει στον κόσμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
Εάν κατηγορείτε τον Καραμανλή ότι προσπαθεί να κρύψει μίζες Νεοδημοκρατών, είτε ξέρετε στοιχεία που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι είτε προσπαθείτε να ισοσκελίσετε πολιτικά τις αποδειγμένες απατεωνιές κάποιων στελεχών του Πασόκ (στο κάτω-κάτω δεν φταίει το Πασόκ εάν κάποια στελέχη του αποφάσισαν κλέψουν για να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους).